18. 2, 3 Zile Distanta

27.3K 1.2K 172
                                    

Mi-am umezit usor buzele cu varful limbii mele pe timp ce setea din mine devenea din ce in ce mai apasatoare, sa nu mai zic de foametea care ma face aproape sa plang. Tot ce vroiam era sa pot manca ceva si sa beau un singur pahar de apa, unul singur macar.

Stau inchisa intr-o camera cu Harry, Printul Harry cel afurisit cu care nu am mai vorbit inca de cand ne-am impartit "te urasc"-urile si ma bucur ca nu vorebste cu mine pentru ca nici eu nu vorbesc cu el. Vreau doar sa ies din toata treaba asta incurcatura. E una sa te pierzi in padure dar e alta sa ajungi si sa fi rapit Dumnezeu stie pe unde prin padure.

Si stiu, stiu foarte bine ca nu ajuta la nimic daca eu si cu Harry nu voribm si nu incercam sa ne gandim la ceva impreuna, la ceva ce ne-ar putea scapa din toate astea, sa putem fugi si sa scapam. Dar evident, el nu ar vorbi cu mine pentru ca nu isi poate lasa "mandria" la pamant.

E asa de idiot ca tot ce vreau este sa il lovesc si sa ii spun ca am putea sa ne certam mai tarziu, cand o sa putem dormi din nou in siguranta, nu acum cand am putea fi ucisi in orice secunda de acele matahale oribile.

Facandu-mi curaj, incercand sa ii arat lui Harry ca nu este important sa ne certam ci sa iesim cu viata din chestia asta, am reusit sa vorbesc. "Harry." Reusesc sa spun, chiar daca stiu ca 'demnitatea' mea cade acum la pamant dar prefer sa imi cada demniteatea la pamant decat sa mor eu.

Harry nu m-a bagat in seama, a continuat sa se uita prin camera cu dintii inclestati, el inca find nervos de la cearta noastra, o alta cearta. Chiar nu inteleg ce naiba e cu mine si cu el si incep sa cred ca e vina lui ca ne tot certam atat.

"Harry, pentru numele lui Dumnezeu, ai putea sa nu te mai comporti ca un copil de 10 ani si sa imi raspunzi?" Harry a continuat sa ma evite, chiar si dupa ce am incercat din nou sa il fac sa se uite la mine sau sa ma bage in seama.

Stiu ce face el aici, vrea sa ma evite special si probabil ca ii face placere ca a castigat micul asta.. joc dar nu e un joc, e vorba despre viata noastra aici si nu poate asa fie un nesimtit chair si in momente disperate ca astea. Cine stie cat va mai dura pana cand va veni unul dintre acei 3 barbati si va face ceva? Suntem inchisi aici inca de astazi de cand ne-au prins matahalele alea si nu putem continua asa. Plus, este mare sansa sa murim de foame si de sete pentru ca oamenii aia nu ne-au hranit sau nu ne-au oferit nimic de bauta inca si in padure gaseam macar ceva ce ne putea ajuta.

"Harry, te rog frumos, poti sa vorbesti cu mine?" Intreb nervoasa dar incerc sa ma mentin pentru ca nu vreau sa il enervezi si mai tare. 

Am ofata cu putere in timp ce m-am ridicat in picioare si am mers prin camera mica din metal spre el. 

"Harry!" Am spus cu voce tare, incercand sa il fac sa ma bage in seama dar evident, se tinea tare si nici macar nu ma baga in seama, doar si-a inclestat si mai tare dintii, eu parca vazand cum se obliga sa nu tipe la mine. "Harry, te rog, vorbeste cu mine, nu putem sa facem asa, nu uita ca suntem prinsi si nu putem sa iesim nici daca am vrea."

Harry nu a spus nimic din nou doar ca nu si-a mai inclestat asa de tare dintii. Am expirat cu putere si m-am dat in jos, asezandu-ma in pozitie loutus langa el, mainile mele, si ale lui, inca find legate la spate. 

"Harry, uite," am facut o pauza pentru a incerca sa imi adun cuvintele dar chiar era greu sa imi cer scuze fata de el. "Chiar nu vreau sa fi trecut prin cate am trecut in toata viata mea, mai ales de cand te-am cunoscut pe tine si toata viata mea a devenit si mai rea si a trebuit sa lupt si mai mult, nu vreau sa fi trecut prin atatea lucruri ca sa mor acum din cauza faptului ca tu nu te comporti ca un Print ci mai mult cu un razgaiat."

Harry a ofata cu putere, eu respirand usurata pentru ca l-am facut intr-un fel sa ma observe.

"Uite ce e, nu ma comport ca un razgaiat, ok? Doar pentru ca sunt suparat pe tine pentru ca ma enervezi nu inseamna ca sunt un razgaiat." Spune dur, fara sa ma priveasca in timp ce se uita pe peretele din fata sa cu indiferenta.

Year 2079Where stories live. Discover now