30. Alegerea Gresita

38.4K 1.1K 1K
                                    

"Da stiu, nici mie nu imi place asa de tare Regina." Jenna imi spune, amandoua asezate la masa din bucatarie dar nici nu aveam habar ce caut aici, nu am pofta de mancare. Poate pentru ca vroiam doar sa ies din afurisita mea de camera unde eram chinuita de gandurile mele care nici nu ma lasa sa respir.

"Bine, stiu ca e o Regina, felul ei de a fi dar de ce e asa de rea?" Intreb, uitandu-ma la Jenna care se afla peste cealalta parte a mesei.

Ma bucur ca sunt prietena cu Jenna, serios, pentru ca daca nu ar fi fost ea, cred ca eram terminata de mult cu toate lucrurile care se intampla in jur si in capul meu. Evident, nu ii spun chiar totul pentru ca mare parte dintre lucruri raman intre mine si Harry. 

Oh da, Harry, Harry cu care nu am mai vorbit de cateva ore pentru ca a trebuit sa plece cu Regina si Kayla si familia ei in Orasul Nou dupa micul ala dejun unde eu m-am facut de ras ca o ratata. Dar as mai trece prin chestia aia inca de o mie de ori ca sa pot sa ma bucur de ce urmeaza; eu cu Harry si la un pas asa departe sa ne fi lipit buzele dar evident, Regina a intrat pe usa si a stircat totul.

Si cel ce ma enerveaza cel mai tare e ca Harry e afara, in oras cu familia sa dar si cu fata aia, Kayla. Nici nu stiu cine este tipa asta, de cand a aparut ea si de ce? Nu imi place de ea deloc, situ ca e rea si nu am o presimtire buna.

"Dar chiar sunt curioasa de ce e Regina asa de rea tocmai cu tine," Spune ea confuza iar eu nu ma pot abtine decat sa imi aplec privirea in jos pe masa. Nici eu nu stiu cu adevarat dar cel mai probabil pentru ca stau asa de mult prin preajma lui Harry, pentru ca, asa cum tocmai ea mi-a zis, Harry trebuie sa stea cu o fata nobila si eu sunt doar o sclava. Dar nu inteleg, Regina nu stie ca eu si cu Harry ne iubim - asta suna prea ciudat, chiar si pana acum -, deci de ce e asa? Sunt mai multe sclave in casa asta care fac sex cu Harry iar eu chiar nu vreua ca Regina sa puna o pata pe mine, asta nu o se fie deloc bine pentru mine.

"Oh, am auzit ceva," Jenna spune rapid si isi ridica capul. S-a dat jos de pe scaunul ei si a mers spre usa bucatariei, eu urmand-o imediat.

Eu si cu Jenna am ajuns in holul mare al casei iar ochii mei au cazut imediat pe usa case care s-a deschis, o racoare rece intrand pe acolo in casa. Regina a intrat pe usa odata cu Kayla care aveau gecile pe ele si putini fulgi de zapada pe umeri. Harry a intrat si el in casa, urmat de parintii lui Kayla. Regele nu era aici si ma bucur, nici de el nu imi place, chiar daca nu imi ofera chiar asa de mult interes cum Regina o face.

Mama lui Harry isi ridica privirea spre mine. "Oh Carla draga,"

Eu si cu Jenna am ramas nemiscate langa usa inchisa de la bucatarie, uitandu-ne la persoanele 'nobile' care intra pe usa. Harry si-a scuturat ghetele sale negre de podea, dand jos zpada, si si-a ridicat imediat privirea spre mine cand mama sa mi-a pronuntat numele gresit, din nou. Femeia aia stie foarte bine care este numele meu dar face asta numai ca sa ma enerveze.

Nu m-am putut uita prea mult la Harry pentru ca am putut sa simt prea bine cu privirea lui Kalya si Reginei pe mine. 

"Harry, dragule, de ce umbla sclavele de nebune prin casa, as putea sa stiu?" A intrebat Regina intr-un mod elegant dar rece spre Harry care si-a luat privirea de la mine. Pot sa spun ca era usor tensiunat si la fel si eu, nici mie nu imi place sa fiu din nou in aceasi camera cu Kalya, familia ei dar si Regina si Harry.

"Pentru ca le este foame si au mers sa manance ceva." Zice Harry dur spre mama sa care si-a dat ochii peste cap. "Ok, toata lumea, plecati din holul meu, sunteti prea multi." Harry vorbeste, fluturandu-si mainile prin aer.

"Ok, dar sa sti ca luam cina cu totii mai tarziu," Zice Regina spre Harry, dupa care privirea ei cade pe mine din nou. "Carla, doresti sa vi?"

Am inghitit in sec si mi-am incordat si mai tare muschii.

Year 2079Where stories live. Discover now