5. Durere si Placere

35.8K 1.5K 298
                                    

5. Durere si Placere

Harry m-a tras de mana pana cand am ajuns in camera in care i-am baut eu sangele. Camera aceea intunecata si friguroasa. Nu vreau sa fac asta, nu pot sa fac asta si m-a luat complet prin surprindere. Adica stiam ca o vom face azi, doar asa mi-a spus, dar am crezut ca o vom face diseara. Nu pot sa simt durerea mare de care stiu abia acum, plus ca sunt prea obosita.

"Harry, eu nu-"

"Iubire, nu o sa fie chiar asa de rau pe cat crezi tu." Imi spune dur dar intr-un fel bland. Imi place mai mult de Harry cel bland, cel care statea odihinit cu capul pe pieptul meu si imi spunea ce ar trebuii sa insemne dragostea, rugandu-ma la sfarsit sa il sarut. Nu Harry acesta care e mai mult Printul Harry si e dur si autoritar.

"Nu e asta, doar ca..." Nu stiam ce sa mai zic in timp ce Harry inchidea usa in urma noastra, el inca tinandu-ma de mana.

Nu stiu ce ar trebuii sa cred despre sex doar ca stiu ca nu vreau sa o fac acum. Nu stiu daca sunt pregatita, pentru ca nu stiu cum ar trebuii sa ma simt cand voi fi, dar stiu ca nu vreau asta acum.

Harry a inchis usa cu o cheie, stind ca de data asta nu vor fi sanse sa ne intrerupa cineva, nici parintii sai de care nu a mai voribt inca din ziua in care l-am prins ca vorbea cu ei.

"Iubito, o sa iti placa." Zice, de data asta mult mai bland in timp ce depuna un singur sarut peste gatul meu.

Am incercat sa nu ma uit la el asa ca mi-am pastrat privirea in pamant. Harry si eu am mers pana la masa rosie, inca acoperita de patura groasa, esarfa rosie inca find acolo unde a lasat-o ultima oara.

"Da-ti hainele jos iubire." Zice, eu incepand deja sa ma panichez.

Fara sa ma m-ai plang atata, fara sa ma simt in stare sa o fac, mi-am dat bluza jos de pe mine, Harry facand la fel cu a lui, noi find doar la un pas distanta.

"Unde pun asta?" Il intreb, referindu-ma la bluza din mana mea, fata mea probabil find toata numai tristete.

"Ok." Zice si isi aseaza o mana peste masa, nebagandu-ma in seama cu bluza mea. "Ce este cu tine?

"Poftim?" Intreb si ma uit la el confuza. Ce? Ce am m-ai facut si de data asta?

"Serios acum, chiar nu vrei sa ti-o trag?" Intreba si pare surprins.

"Ei bine, nu chiar." Zic sincer, stind ca asta nu o sa ii schimba parerea. "Oricum, nu e din cauza ta, poate putin, dar in general, nu stiu nimic despre asta si imi este... frica."

Tot trageam usor cu varful degetelor de marginea bluzei din mana mea. Chiar imi era frica si nu era numai si numai din cauza lui Harry. Imi era putin frica sa fac asta cu el pentru ca stiu ca este o persoana rea care face numai rau dar mie imi era frica cel mai tare de a face asta. Cu el sau nu, imi era frica.

Harry a oftat usor dar nu a zis nimic rau. S-a apropriat de mine si si-a lipit buzele de ale mele, eu abia simtindu-i sarutul usor si catifelat.

"O sa fie ok, iubito." Imi spune asa de bland, cuvintele lui facandu-ma sa ma simt usor mai bine.

Mainile lui Harry trageau usor in jos pantalonii de pe mine in timp ce eu imi tineam bluza mea la piept, la fel si bratele mele, incercand sa ma acopar si mai tare. Poate ca nu va fi chiar asa de rau pe cat imi imaginez eu. Poate ca el nu va fi asa de dur pe cat stiu eu ca va fi.

Mi-am ridicat usor cate un picior pentru a il lasa pe Harry sa imi dea complet pantalonii jos de pe mine, el find in genunchi in fata mea.

S-a ridicat inapoi sus si a lasat pantalonii mei pe jos. Si-a lipit pieptul de mainile mele care erau la pieptul meu si care inca tine bluza, degetele mele tragand usor de ea.

Year 2079Where stories live. Discover now