22. Verificarea

27.1K 1.2K 246
                                    

"E frumos." Spune Jenna atunci cand amandoua eram in fata geamului mare din camera mea si ne uitam afara la peisajul minunat. Peste tot unde ma uitam cu privirea, era doar zapada. Zapada de un alb asa de imaculat si zapada mai inalta decat doua dintre palmele mele.

"Stiu," Spun si dau din cap. Imi place zapada, chiar daca au fost momente in care mi-a facut viata si mai grea in natura. Dar e frumoasa si e asa de alba si ador cum straluceste cand razele isi aseaza razele pe ea. "Dar nu inteleg, ieri nu era niciun fulg afara."

"Se pare a ca nins peste noapte," Spune si da din cap, parul ei negru find asa de negru incomparatie cu zapada alba. "Foarte mult, chiar."

"Crezi ca Harry putea sa ne lese afara sa-"

"Da, defapt, chiar face asta." Ma intrerupe ea la intreabarea mea cu Harry daca ne-ar putea lasa sa iesim afara. Chia vreau sa ating zapada rece. "Cand e multa zapada afara, Harry ne lasa pe noi toata, toata sclavele, sa iesim putin afara."

"Serios?" Intreb de parca nu as fi auzit bine. Nu cred ca Harry ar fi atat de bun sa faca asa ceva.

"Da, dar oricum, astazi e o zi importanta," Spune ea si revine din nou la Jenna cea serioasa. Jenna a mers spre patul meu si s-a intins in el. 

"Ce vrei sa spui cu asta?" Intreb confuza si merg sa ma asez langa ea.

"Pai," Face o pauza pentru a isi aduna cuvintele. Nu cred ca vrea sa imi spuna o veste buna. "Harry face din cand in cand, oadata la cateva luni, o verificare."

"Verificare?" Intreb confuza de parca nu as fi auzit bine. Ce vrea sa zica cu asta?

"Sti ca Harry are mai multe sclave, corect?" 

"Mhm." Spun si dau din cap, dorind sa stiu mai multe.

"Si odata la cateva luni face chesti asta, "scapa", ca sa zic asa, de cateva dintre sclavele sale." Spune si ridic in aer doua degete facand ghilimelel la cuvintele ei care m-au bagat intr-o mai mai mare confuzie.

"In ce sens "scapa" de sclave? Si de cate?" Intreb speriata. Speriata pentru mine.

"Pai sti si tu, cand nu se mai simte bine cu ele in pat, sau cand sunt enervante, sau cand pur si simplu vrea sa scape de ele." Spune si ridica din umeri, cuvintele ei facandu-ma doar sa inghit in sec. Nu cred ca am mai fost asa de speriata pentru mine pana acum. 

"Si ce se intampla cu ele?" 

"Pai ori le trimite inapoi la munca, ori le omoara, el alege." Spune Jenna si ridica din umeri de parca asa ceva nu ar fi mare chestie.

"Si de ce esti asa de calma?" Intreb disperata. Puteam sa simt cum palmele mele transpira din ce in ce mai tare.

"Hei, doar doua sau chiar trei fete sunt 'eliminate' si de asta nu imi fac grij." Spune si cred si eu ca nu isi face grij, se vede ca Harry o place, doar arata bine si e si frumoasa. "De asta iti spun mereu sa incerci sa il faci pe Harry sa se simta mai bine, nu numai in timpul sexului. De asta te pun sa porti lenjeria rosie, aia care ii place lui si tot felul de chestii din astea."

La dracu cu mine, am incurcat-o. Chestia asta stupida cu verificarea o sa fie biletul meu spre moarte sau inapoi de unde am venit. Harry a fost foarte clar ca inca e nervos sau suparat pe mine, chiar daca aseara in bibleoteca eram putin mai... ok. Dar asta nu conteaza. Nu sunt grozava in pat si chiar daca as fi, slabe sanse, eu nu am de unde sa stiu. Nu port lenjeria care ii place lui pentru ca mie nu imi place lenjeria aia rosie, chiar daca arata bine pe mine; prefer ceva negru. Sunt enervanta, imi spune asta mereu.

Deci clar Harry o sa ma scoata pe mine de aici si o sa ma dea.

"Hei, calmeaza-te," Spune Jenna spre mine cand imi vede frica de pe fata.

Year 2079Where stories live. Discover now