12. Adunate in timp

27K 1.2K 168
                                    

"Nu, nici gand." Spune Harry, facandu-ma pe mine sa respir mai usurata.

"Nu nici gand, ce? Nu mi-o dai pentru o noapte pe Kara sau nu ma lasi sa locuiesc-"

"Nici una, nu te las sa i-o tragi si cu atat mai putin nu te las sa te muti in casa mea." Il intrerupe Harry dur pe Louis care a pufnit usor.

"Oh Harry, nici macar nu gandesti. Daca nu mi-o dai sa i-o trag o noapte atunci nici tu nu ai sa i-o mai tragi, iar daca nu locuiesc aici atunci tot nu ai sa i-o mai tragi, deci daca nu alegi, pierzi, e simplu."

"De ce dracu ai vrea sa locuiesti in casa mea? Ai propria ta casa, la fel de mare si frumoase, si ai si tu sclavele tale," Zice Harry cu dispret in cuvinte, eu parca reusind sa simt cum se incordeaza.

"Ei haide, am mai locuit impreuna si era numai distractie, Harold." Zice Louis cu un ton amuzat. 

"Nu imi mai spune asa." Zice Harry dur si serios, cuvintele sale find foarte apasate. "Alege alt ceva, nu astea."

"Imi pare rau, ori ma lasi sa locuiesc aici, ori ma lasi sa i-o trag lui Kara, si sti ce tare o trag eu."

Am scos un icnet mic pe timp ce cuvintele de groaze ale lui Louis i-au iesit pe gura, eu ducandu-mi ambele maini la gura. L-am auzit pe Harry cum a zis un "ce naiba?" confuz si s-a aplecat putin in jos, oftand cu putere cand ma vazut.

"Kara? Ce dracu faci?" Intreaba Harry nervos, intinzand mana sa ma ajute sa ma ridic.

"Oh Kara, ce mai faci iubito?" Intreaba Louis cu tonul sau amuzat in timp ce Harry ma ajuta sa ma ridic de pe jos, eu simtindu-ma asa de jenata, nu mai zic de speriata. 

Louis mi-a ranjit, eu prinzand mana lui Harry mai tare in a mea, mana pe care o strang din cauza groazei de il vedea pe Louis.

"Hai Harry, alege, nu am tot timpul din lume." Louis a devenit brusc serios cand a rostit cuvintele, privirea lui dura find pe Harry care aparent ca era si mai incordat decat credeam eu.

"La dracu, astepta." Zice Harry in timp ce incepe sa ma traga afara din bucatarie.

"Ai grija ce alegi, doar sti cum le-o trag eu fetelor in pat." Zice Louis din urma noastra, cuvintele sale facandu-ma aproape sa gem de tristete. De ce naiba trebuie toatea astea sa mi se intample tocmai mie?

Harry ma tras de mana pana cand am ajuns la o usa pe care o deschide si ne trage pe amandoi inauntru, inchizand usa cu putere in urma lui. Camera in care ne aflam era una mare, la fel ca si toate celalalte, era un pat mare in mijlocul camerei, lipit de perete; iar camera arata foarte bine, la fel ca si toate celelate camere din casa lui  Harry care sper asa de tare sa nu devina si casa lui Louis.

"Tu ai o obisnuinta cu statul si panditul la ce vorbesc eu si cu cine?" Ma intreaba Harry dur, el dandu-mi drumu la mana si acum amandoi aflandu-ne in mijlocul camerei, el find asa de incordat si nervos; dar stiu ca nu este nervos pe mine, este nervos pe Louis cu care se pare ca este foarte, foarte certat. Sunt tare curioasa sa stiu ce poveste are Harry cu Louis.

"Nu, imi pare rau." Ii raspund, stind oricum ca nu astepta cu adevarat un raspuns la intrebarea lui. "Harry, te rog nu ma da lui pentru o noapte."

Voce mea era mic dar destul de mare incat sa il faca pe Harry sa se opreasca din mersul sau din stanga in dreapta si sa se uita la mine cu o aproape inexistenta umbra de mila. Dar eram serioasa si vroiam mai mult ca niciodata sa ma asculte. Nu vreau sa fac.. sex cu Louis. Nu cu el, poate cu Harry pentru ca el chiar ma detine si pentru ca ma ajutat, oferindu-mi mancare la schimb, dar nu cu Louis de care imi este frica. Imi este frica si de Harry dar imi este si mai mare frica de Louis, chiar daca pe Louis nu l-am vazut omorand o persoana in fata mea.

Year 2079Where stories live. Discover now