8. Fluture Rar

30.6K 1.3K 210
                                    

Am inghetat cand Louis a facut un pas in fata, find asa de aproape de mine. Era usor mai inalt ca si mine, chiar daca nu era ca si Harry, plus ca Harry arata mult, mult mai bine si era mult mai bine facut. Oricum, baiatul asta ma sperie si faptul ca ma tine de incheietura nu am face fericita.

M-am simtit usor trasa de baiatul care ma tinea de incheietura si care ma facea sa transpir usor. Era cu fata la mine iar el mergea cu spatele, tragandu-ma pe holul larg si plin. Vroiam sa fug, sa sa ma scund, departe, dar nu puteam pentru ca ma.. bloca. Ma facea sa ma simt pe pauza si pe asteptare. Nu puteam decat sa merg, sa fiu speriata nebuneste prin interior, si sa merg, sa ma las trasa usor de le. Ochii aceia albastri ma loveau ca o sageata, direct in ochii mei. Nu imi place cum ma priveste, asa de rece ca face sa fie un aer inghetat in jurul nostru.

Louis ma tras de mana pana la o usa a unei camere pe care a deschis-o, tragandu-ma pe mine de acolo. A inchis usa in urma mea, lipindu-ma pe mine cu spatele de ea. S-a lipit de corpul meu, privindu-ma direct in ochi in timp ce eu eram din ce in ce mai speriata. Mainile sale erau acum peste soldurile mele, miscandu-le usor in jos spre coapsele mele. Si-a dus buzele incet spre obrazu meu, plasand acolo un sarut. Buzele sale au coborat la linia maxilarului meu, plasand si acolo un sarut. Ce face? De ce face asta si de ce naiba ma simt asa de blocata? Nu imi place cand ma atinge, prefer atingerile lui Harry si prefer oricand sa ma sarute el, nu Louis.

Mainile lui au ajuns la marginea rochiei mele, tragand usor si incet de ea in sus, miltimetru cu milimetru. Buzele sale au ajuns peste gatul meu, plasand si acolo un sarut. Buzele sale ereu moi dar reci si calde in acelas timp. Am scos un mic, si neprevazut, geamat atunci cand a supt usor pielea gatuli meu. 

Mi-am inchis ochii si mi-am intredeschis buzele mele, dandu-mi usor capul pe spate. Se simtea asa de bine, cand cineva imi face asta, si nu stiu de ce. Harry sau el, placerea e la fel, chiar daca la Harry e una mult mai mare. 

"Lasa-ma sa te gust." Soapta lui Louis in urechea ma ma facut sa am un sentiment de groaza, frica si teama in stomac. Sa ce? Ce vrea sa guste? Pe mine? Cum ar putea fi asta posibil?

"L-lasa-ma, te rog." Il implor cu o voce mica, cuvintele mele find aproape inexistente. Ma indoiesc din adancul inimii mele ca ma va asculta si ca va face  asta dar trebuie, trebuie sa incerc sa scap. Vreau inapoi in poala lui Harry sau inapoi in padure si inapoi in foamete. Inapoi in momentul in care nici nu m-am nascut si nu puteam sa simt durerea si groaza pe care o simt de zi cu zi din viata mea.

"Oh, dar nu pot face asta." Cuvintele lui Louis m-au facut sa ma uit la el si mai speriata in timp ce fata lui era la doar 3 centimetri de a mea.

"De ce?" Il intreb, tonul meu find o soapta acum. De ce nu vrea sa ma lese impace? Sunt un nimic, m-am saturat ca toti sa ma doreasca asa in felul in care Harry si Louis ma vor. 

Si eu ma doresc pe mine insumi dar nu am parte de mine, pentru mine, niciodata.

"Nu cred ca tu ai da drumul la un fluture rar si real cand il vezi, nu? Il inchizi intr-un borcan si il ti pentru tine, te bucuri de el doar tu." Spune, cuvintele sale find asa de linistite. "Esti un fluture, iubire. Un fluture cu aripi mari, colorate si mari pe care oricine le-ar dori deci nu, nu ti-as da drumul pentru ca vreau sa te am."

Mi-am inclestat dintii, ochii mei umezindu-se usor. Nu il vreu. Nu sunt un fluture idiot si nu pot sa fiu detinuta.

"Uite ce e, idotule." Spun si il imping cu putere in spate. "Nu sunt un amarat de fluture si nu sunt mai speciala. Nu aveti nici un drept sa ma detineti pentru ca suntem cu toti oameni si ar trebuii sa fim toti liberi deci nu imi mai spune tu mie ca trebuie sa ma ai pentru ca nu sunt un premiu afurisit cu care sa te mandresti."

Year 2079Where stories live. Discover now