9. Rezemata de stanca

27.9K 1.3K 237
                                    

Eu si Harry nu am mai mers de data asta in camera in care se afla Louis, Amy si ceilalti, dar in schimb am mers jos, la parterul casei astea mari de unde melodia venea cu mai mare putere. Nu mai vreau sa stau aici, m-am saturat. Sunt mult prea obosita, mai ales din urma sexului si mai ales din cauza tocurilor din picioarele mele care ma omoara cu fiecare pas. Harry si-a luat mana din jurul meu, feritica ca pot si eu sa respir ceva.

"Stai aici, ma duc sa aduc ceva de baut." Spune Harry cu voce tare din cauza muzicii tari, eu dand din cap in semn de aprobare. Oricum, nu e ca si cum as putea merge undeva, iar sa fug nu este o obtiune, avand in vedere ca as incurca foarte tare daca m-ar gasi Harry.

Harry s-a indepartat si s-a pierdut in marea multime de oameni care dansau si nu aveau nicio treaba, fericiti si fara probleme, fara problema de ce vor manca maine sau daca ii va prinde Guvernul. Eu tot nu inteleg de ce atatia oameni nu lucreza pentru Harry.

M-am lipit cu spatele de perete, incercand sa ma dau din calea persoanelor usor cam ametite care trec prin fata mea in timp ce danseaza si beau din pahare. Cata apa poate sa bea lumea si de ce sunt atatea pahare rosii.

"Cara." O voce ma facut sa imi intorc capul spre Louis care statea alaturi de Amy care mi-a zambit usor inainte sa se intoarca la figura ei simpla. "Te-am cautat, iubito."

M-am incruntat la el, sperand asa de tare ca Harry sa vina mai rapid. Louis inca ma privea cu acei ochi reci dar putin mai calzi acum ca abia se observa.

Louis s-a luat bratul din jurul lui Amy si a facut un pas spre mine, eu incapand sa simt iar niste chestii in stomac, lucruri care nu imi plac.

Am tresarit usor cand Louis si-a asezat mana pe orazul meu, el plimbandu-si degetul mare periculos de aproape. Ok, iar simt ca ma blocheaza si ca ma face sa ma simt asa de mica si de fragila.

Brusc, mana lui Louis a fost departata de fata mea cu forta, Harry aparand langa mine, in mainiel sale fara sa fie ceva de baut, asa cum a spus. Imi cam este sete ce este drept, mai ales ca am facut atatea de cand am ajuns aici si nu am pus gura pe un strop de apa.

Louis a ranjit in timp ce s-a dat inapoi in spate cu un pas, Harry prinazandu-ma iar de mijloc cu bratul sau.

"Louis, nu te mai atinge de ea pentru ca am sa te omor." Spune Harry calm si simplu, nervos prin interior, in timp ce Louis pufnea usor.

"Cum spui tu, dar sti ca nu poti face asta." Zice Louis in timp ce ranjeste dur iar spre Harry care devenea tot mai incordat langa mine. 

"Pleaca." Zice Harry, incercand sa isi mentina nervii.

"Plecam oricum," Spune Louis care inca zambeste, el trecand pe langa mine si Harry impreuna cu Amy.

Imediat ce nu l-am mai vazut pe Louis am respirat usurata, fericita ca nu mai avea acei ochi albastri pe mine. 

"Esti ok? Te-a ranit sau ceva?" Ma intreaba Harry serios, asa cum e mereu.

Am dat din cap in timp ce ma trageam usor din bratele sale, incercand sa nu par mai speriata decat sunt deja. Daca Louis ii spune lui Harry despre momentul in care ma tras din camerea si ma sarutat pe gat? Harry s-ar supara pe mine si probabil ca m-ar omori sau ceva de genul iar eu nu vreau asta.

Harry nu a zis nimic, doar si-a lipit usor buzele de ale mele, ambele sale maini find peste soldurile mele.

"Harry, draga," O voce il face pe Harry si pe mine sa ne intrerupem din sarutul ce devenea din ce in ce mai placut. 

Mi-am intors capul spre stanga pentru a vedea o fata; una inalta, mai inalta ca mine cu putin, cu parul castaniu si scurt pana la umeri. Purta o rochie rosie, un rosu foarte intens, care mergea perfect cu rosul viu de pe buzele ei. In picioare avea o pereche de tocuri ca ale mele, doar ca erau mult, mult mai inalte. Era frumoasa, chiar daca avea prea mult machiaj din ala pe fata, era frumoasa si era mai frumoasa ca si mine.

Year 2079Where stories live. Discover now