16. Putina durere

30K 1.2K 286
                                    

Dupa ce eu am facut focul iar Harry a prajit pestii, am reusit sa apucam sa mancam si pestii pe care i-am prins astazi. Nu sunt chiar asa de rai, doar ca i-as putea scuipa fara probleme daca stiu ca nu as muri de foame fara ei. Se mai simte putin din acea carne cruda care nu prea am putut sa o prajim prea bine, dar prefer asta decat nimic.

Dupa ce eu si Harry am terminat pestii mici care chiar mi-au facut stomacul destul de plin, am mers inapoi la raul de unde am pescuit pestii si ne-am spalat pe maini si fata.

"Si acum unde mergem?" Intreb, ridicandu-mi privirea spre cerul, dandu-mi seama ca ar trebuii sa fie in jur de ora  3 dupa-amiaza.

"Nu mai putem sa stam aici iar, nu imi plac pestii astia, hai sa mergem." Zice si se ridica in picioare.

"Nu iti plac pestii doar pentru ca nu ai reusit tu sa prinzi unul iar eu da." Spun si rad amuzata cand imi reamintesc figura lui Harry pe care a facut-o atunci cand s-a dat batut si aruncat batul in apa.

"Pot sa prind mai multi pesti decat tine daca vreau." Zice in timp ce amandoi mergeam prin padurea mare in cautarea casei.

"Da cum sa nu, amandoi stim ca asta nu e adevarat." Spun si imi rotesc ochii, incercand asa de tare sa nu rad iar.

"Taci din gura." Imi spune mofturos.

"Bine, am sa tac, dar iti spun, stai departe de mine pentru ca bluza ta nu miroase chiar a parfum." Spun, un ras puternic iesindu-mi pe gura cand ii vad figura dura a lui Harry, evident suparat ca am facut referire la mirosul de pesti de pe bluza neagra de pe el. Chiar nu ar fi trebuie sa isi puna bluza aia inapoi pe el pentru ca pot sa vad inca de aici putinii solzi de la pesti pe el.

"Am carat pestii ca sa avem ce manca iar tu iti bati joc de bluza mea?" Intreaba, amandoi mergand in continuare.

"Ah..da. Sti, poate ca ar trebuii as ne intoarcem si sa iti spalam bluza." Rad din nou, fata lui Harry facandu-ma sa ma aplec usor in fata si sa rad din nou in timp ce merg.

"Nu mai rade." Imi zice, inca mofturos asa cum e de cand am inceput toata chestia cu el si mirosul de peste.

"Bine, bine." Spun, ducandu-mi o mana la gura, incercand sa imi fac rasul sa se opreasca. "Dar ai fi putut prinde si tu mai multi pesti totusi dar hei macar ai prins mirosul de peste."

Mi-am astupat gura, obligandu-ma sa nu rad iar atunci cand Harry s-a oprit din mers si s-a uitat la mine de parca mi-a planuii caderea de pe o stanca.

"Imi pare rau." Spun, inca venindu-mi sa rad. Am ramas seriosa cand l-am vazut pe Harry ca vine spre mine. "Harry, te rog, nu-"

Cuvintele mele au fost intrerupte cand Harry m-a luat de talie si m-a ridiact in sus, asezandu-ma din nou peste umarul sau. 

"Nu Harry, te rog, da-mi dru-"

Cuvintele mele au fost intrerupe de un mic tipat care mi-a iesit pe gura atunci cand am simtit palma mare a lui Harry peste fesa mea stanga, ducandu-mi ambele maini la gura.

"Au, asta a durut." Ma plang in timp ce el incepe sa mearga din nou in directia in care mergeam, eu inca aflandu-ma peste umarul sau de parca as fi ceva pentru cina.

"Da, asta era si ideea." Rade usor si amuzat de faptul ca acum el este cel care poate sa rada de mine.

Am scos un geamat nervos in timp ce mi-am lasat capul sa cada in jos, stind ca nu am nicio sansa sa cobor de pe umarul sau. Poate ca ar fii trebuit sa imi tin gura dar nu ma puteam abinte, si nici acum nu pot.

"Tu tot mirosi a peste." Spun mofturoasa spre el.

Am scos un icnet cand palma lui Harry a ajuns iar peste fundul meu, facandu-ma sa scot un geamat nervos iar pe el probabil sa ranjeasca.

Year 2079Where stories live. Discover now