Part 9 | i'm Erin, OK?

6.7K 222 8
                                    

Asansördeki 30 saniye 30 yıl gibi geldi. Hayatınızın aşkıyla böyle yakınken yabancı gibi olmak nasıl bir şey bilir miydiniz?

Karnınıza dikenler batardı. Kalbiniz kanardı. Ayaklarınız tutmaz, elleriniz uyuşurdu. Gözleriniz kararır ve kulaklarınızın alev aldığını sanırdınız.

Asansörün kapısı açıldı ve önce ben çıktım. Herkes bize bakıyordu.

''Koridorda karşılaştık.'' dedi Zayn.

Ben, Perrie, Josh ve diğerleri ön kapıdan çıkıp arabaya bindik. One Direction her zamanki gibi arka kapıdan çıkacaktı.

****

''Perrie! Nerelerdesin sen? Buraya grup olarak gelmemiz gerektiğini biliyorsun!'' Jesy'ydi sanırım. Perrie'ye çok sinirlenmişti.

''Özür dilerim Jesy. Biliyorsun, Zayn'in yanındaydım.''

Grup olarak Zayn'e baktılar. Zayn gülümsedi.

''O zaman sana güzel bir haberimiz var. One Direction'la aynı otelde kalıyoruz.'' dedi Jade.

Jade'i biliyordum çünkü aralarından en çok onu beğeniyordum. Kabul etmeliydik ki gerçekten güzel bir kızdı.

Gözlerimi devirdim.

Perrie'den yine kurtuluş yoktu. Little Mix'in turnesi İrlanda'da başlıyordu. Birkaç gün daha idare etmem gerekecekti, en azından buradan gidene kadar.

Hemen paparaziler havaalanına doluştu. Bir kısmı Little Mix'le ilgileniyordu. Diğer kısmı da One Direction'la. One Direction birlikte poz verdi. Biz de arkada durup onları bekliyorduk.

****

Otele varana kadar canımız çıkmıştı. Yarın konser vardı ve bu yorgunluğun üzerine nasıl yarın sahneye çıkacaklardı çok merak ediyordum. Ben kendi adıma bütün gün uyumak istiyordum.

Yine oteldeki çalışanların şaşkınlıklarını atlatıp odalarımıza geçtik.

Little Mix'in kaldığı odalar üst kattaydı.

Benim odamın yanındaki odada Louis vardı.

Hayranlar otelin önündeydi ve çığlık atıyorlardı. Bu ne kadar devam edecek bilmiyordum ama geceleri rahat bırakmalarını umuyordum.

Pencerenin önüne geçip onları izledim. Pencere oldukça geniş ve uzundu. Yan odadan aşağıya bir şeyler atıldığını gördüm.

Pencereyi açıp yan odaya baktım.

Grup Louis'nin odasında toplanmıştı ve kağıtlara bir şeyler yazıp aşağıya atıyorlardı. Gerçekten eğleniyorlardı.

****

Duş aldıktan sonra kapı çaldı. Bornozumu çıkarıp giyinip kapıyı açacak kadar vaktim yoktu. Bornozla kapıyı yarım bir şekilde açıp kafamı dışarı uzattım. Kimse yoktu. Yerde bir kutu vardı.

Kutuyu alıp kapıyı kapattım.

Yatağıma oturdum ve kutunun özenle yapılmış kurdelesini açtım. İçinden bir şişe parfüm çıktı. Eski parfümümün aynısıydı. Şişeyi çıkardım. Kutunun içinde bir not vardı.

''Mags, bana verdiğin şişe yokluğunu bastırır diye düşünmüştüm ama bu parfüm sen kullandığın için güzelmiş. Onu anladım. Umarım hediyemi kabul edersin. -Zayn.''

Notu katlayıp öptüm. Parfümü kutusuna koyduktan sonra bavulumdan siyah bir pantolon, beyaz bir gömlek çıkarıp giydim. Saçlarımı at kuyruğu yaptım.

They Don't Know About UsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin