Part 29 | large cardigan.

4.7K 160 11
                                    

Merhabaaaaa :D evet bu bölüm gecikti .s.s dün bilgisayara geçemedim. :/ şunu söylemek istiyorum eğer cuma günü yayınlamadıysam cumartesi yayınlayacağım. bunu unutmayın. :D bugünlük sizi bekletmek istemediğim için çok uzatmayacağım. Sadece isim vermesemde yorum yapanlara çok teşekkür ederim ^^ sizi seviyoruuum. :*

Hatırlatma:

Gülümsedim ve kolumdaki eline baktım. Çok geçmeden gözlerimi gözleriyle buluşturup dudaklarıyla dudaklarımı birleştirdim.

Geri çekildim ve tekrar gülümsedim.

''İyi geceler.''

''İyi geceler.'' dedi yamuk gülümsemesi dudaklarındaki yerini alırken.

Arabadan indim ve çantamdan anahtarımı çıkarıp içeri girdim. Kapıyı kapattığımda kapıya yaslandım ve alt dudağımın kenarını dişledim. Midemdeki kelebeklerin oluşturduğu garip huzurun keyfini çıkardım.

*****

''Mags!''

Gözlerimi hafifçe araladığımda Alisa'nın yatağımda zıpladığını gördüm. Tekrar kapattım gözlerimi.

''Mags!''

''Alisa! Uykumu taciz etmeyi bırak.'' dedim.

''Mags! Hemen kalkman gerek! Twitter sizi konuşuyor!''

----------------------

Gözlerimi büyük bir hışımla açtım ve yatakta doğrulmaya çalışırken anormal hareketler sergiledim.

Tanrım! Twitter bizim hakkımızda ne düşünüyor olabilirdi ki?! Acaba... hayır Maggie saçmalama. Kesinlikle Zayn'le öpüşürken yakalandık. Lütfen sevgili iç sesim bir kere hoşuma gidecek bir şeyler söyle.

''Ne?! Ciddi misin?! Öpüşürken fotoğrafımızı mı çekmişler?!'' dedim Alisa'yı kollarından tutup sarsarken.

''Hey, bir dakika. Siz öpüştünüz mü?'' dedi Alisa ve kaşlarını kaldırdı.

''Alisa bu önemli değil. Twitterda ne yazıyor?'' dedim ve telefonu elime aldım.

Takip ettiğim bir hayran hesabı vardı. Henüz One Direction'la çalışmadan önce gelişmelerden haberdar olmak için bakınırdım. Ve o hesapta paylaşılan hiçbir bilginin yalan veya söylenti olmadığını söyleyebilirdim.

Alisa bana yaklaşmıştı ve yazdığım şeye bakıyordu.

''Ne yani? OneDirectionUK denen bir hesabı mı takip ediyorsun?''

''Kapa çeneni Alisa. Dalgınlığıma gelmiş. Ben böyle hesapları takip etmem. Biliyorsun.''

''Bilmez miyim.'' dedi Alisa imalı bir şekilde.

Ve paylaşılan son bilmem kaç tweet Zaggie ile ilgiliydi. Bir gazete sayfasının fotoğrafı vardı. Fotoğraf kocamandı. Partiye aitti fotoğraf. Ben pencereye sırtımı dönmüştüm. Karşımda Zayn vardı ve bana bakıp gülüyordu. Yüzümün çıkmamasına sevinsem mi yoksa işlerin daha da karışacağı kaygısına kapılsam mı kestiremiyordum. Manşet ise daha berbattı. ''MAGGIE BRAWSOD?'' Muhteşem. Nasıl ama? Haberde aynen şöyleydi.

''Geçtiğimiz gün Zayn Malik lise arkadaşlarıyla görüşmek için bir parti düzenledi. Partiye katılanlar arasında Malik'in lise aşkı Maggie Brawsod olduğu söyleniyor. Malik'in bir arkadaşı sosyal medyada davetlilerin adlarının yazdığı listenin fotoğrafını paylaşmıştı not olarakta ''PARTİ ZAMANI!'' yazmıştı. Listenin ortalarında yazan Maggie Brawsod Maggie'nin davetli olduğuna kanıt. Ama partiye katılıp katılmadığı mechul. Fakat Bay Malik'in çok mutlu olduğu gözlerinden okunuyor!''

They Don't Know About UsWhere stories live. Discover now