Part 45 | Harrods.

3.6K 178 29
                                    

Merhabalaaaar! Ben bu bölümü yazarken çok eğlendim :D kendimi Mags'in yerine koyarak yazdım ve Demi'yle vakit geçiriyor olmak muhteşemdi! :D 44. bölüm şarkıyla bittiği için hatırlatma yazmayacağım. evet birkaç bölümdür keyfim olmadığını fark edip nasıl olduğumu soran okuyucu @beyoncedinleyicisi teşekkür ederim :D evet birkaç problem vardı onlarda çözüldü sayılır D: sorduğun için teşekkür ederim :D sizi seviyoruuum! iyi okumalaar!

Öptüm çoook!

@SinemGkdemir : abartısız her bölümü geç veya erken yorum yapıyorsun! <3 bunun içi sana çok teşekkür ederim. Desteğin için minnettarım! seviliyorsun hayatııım! öpüldün çoook! <3

Ayrıca @MemoriesNeverDiex , @drapla , @BuseKoali , @beinginlovewithblack , @tutkua13 , @cikolatayaaikkiz , @SudeAkGz 'a yorumla için çok teşekkür ederiiim! Bundan sonra sadece beğendiğim bir yorumu değil bütün yorumları - beğendiğim - buraya yazacağım ama gözüme çarpan bir tanesine ithaf vereceğim. seviliyorsunuuuuuz! yerim ya! <3 ^^

----------------------------------

And you can never hurt me again

Ve bir daha asla beni incitemezsin.

Şarkıyı söylerken sesim titremeseydi daha iyi olabilirdi. Veya ellerim terlemeseydi. Veya yanaklarım alev almasaydı. Veya Demi Lovato'nun yanımda olduğunu ve beni dinlediğini bilmeseydim.

''Vay canına. İnanılmaz bir sesin var.'' dedi Demi.

Ve beni aklımdaki bu düşüncelerden kurtardı. Sıkıca kapattığım gözlerimi araladım. Ve görüş alanıma çocuklar girdi. Ardından Demi'ye dönüp gülümsedim.

''Teşekkür ederim.''

Ben hala sevincimi ve heyecanımı bastıramıyordum. Hala burada Demi'yle oturduğuma ve onunla çaldığıma inanamıyordum. Bu muhteşem bir duyguydu... Şuan ona sarılmak ve hiç bırakmamak istiyordum. Yarınki konserden sonra belki de bir daha göremeyecektim onu.

''Pekala, yarınki konsere davetli miyiz?'' dedi Liam.

''Tabi ki! Sizi sahne arkasına da bekliyorum. Tamam mı?'' dedi Demi.

''Belki sonradan birlikte bir yemeğe çıkarız.'' dedi Harry.

''Olur.'' dedi ve gülümsedi Demi. Ardından bana baktı. ''Yarın bize eşlik edersin değil mi?''

Demi Lovato'yla ikinci defa yemeğe çıkmak mı?! Bu muhteşem olurdu! Fakat biraz düşününce çocuklarda - Zayn - orada olacaktı. Yani... Bütün gece aynı masada oturacaktık. Yani bu zor bir yemek olurdu.

''Aslında bilmiyorum. Ama sanırım gelem-''

Louis sözümü kesti.

''Onu dinleme Demi.'' dedi ve gözlerini devirdi. ''Tabi ki gelecek.''

****

''Muhteşemdiniz çocuklar! Eğlenceli geçen bu prova için hepinize teşekkür ederim! Dinlenebilirsiniz.'' dedi Demi sahnenin ortasında durup hepimize bakarken.

Saçlarını rastgele bir topuz yapmıştı ve yüzünde hiç makyaj yoktu. Siyah bir eşorfman ve salaş siyah bir tişört giymişti. Beline kırmızı bir hırka bağlamıştı.

Orkestra yavaş yavaş sahneden ayrılıyordu. Çocuklar gideli birkaç saat olmuştu. Ve biz üst üste üç prova yapmıştık.

''Hadi kulise geçelim.'' dedi ve koluma girip beni oturduğum yerden kaldırdı.Demi Lovato. Benim. Koluma. Girdi. BENİM! KOLUMA! DEMI! LOVATO!

They Don't Know About UsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα