Part 47 | Korea?!

3.4K 181 48
                                    

Merhabalaaar! Yazılılarım bitti ve okula gitmediğim için size bir sürpriz yapmak istedim ve yb yi erken yayınladım :D umarım beğenirsiniiiz! <3 iyi okumalaaar! öptüm çoook. <3 <3

@MemoriesNeverDiex : senin bütün yorumlarını beğeniyorum <3 sana daha önce ithaf verdiğimi sanıyorum diye ithaf vermemiştim. bu yüzden ikinci ithafları vermeye balayacaktım her neyse. özrümü kabul et. <3 eksitmediğin desteğin için ve uzun yorumların için çok teşekkür ederim :D yüzümü güldürüyorsun :D seni seviyoruuum <3 öpüldüüün <3 <3

Hatırlatma:

Kapıyı açtım ve ayağımı dışarı attığım sırada Zayn kolumu kavradı. Mecburen tekrar ona döndüm.

''Mags -''

''Bırak kolumu!''

''Mags -''

''Sana. Bırak kolumu. Dedim.'' dedim kendimden emin bir şekilde. ''Seni dinlemek istemiyorum. Yeterince dinledim zaten.''

Kolumu bırakmaya niyetinin olmadığını anladığımda kolumu hızla çektim ve arabadan indim. Kapıyı sertçe kapattım ve hızlı adımlarla apartmana girdim.

Tanrı aşkına Zayn, ne yapıyordun sen?

-----------------------

Ertesi sabah uyandığımda içimdeki kötü hise anlam vermeye çalıştım. Acaba Zayn'e sert mi çıkmıştım? Sonuçta zaten üzgün ve berbat bir haldeydi. Üstüne bir de ben ağır konuşmuştum. Acaba onu aramalı mıydım? Ah, tabi ki hayır!

''Günaydın.'' dedi Alisa.

''Günaydın.'' dedim ve ellerimi yüzümden çektim.

''İyi misin?''

''Evet. Sadece biraz yorgunum.''

''Emin misin?''

''Evet, Alisa. Iyiyim dedim.''

''Pekala.'' dedi. Kırılmıştı. Sesinden anlaşılıyordu. Bu sıralar fazla kırılgan olmuştu sanki. Belki de onu boşladığımı falan düşünüyordu. Sonuçta Demi'yle yemeğe çıkarken onu davet etmemiştim. Konsere davet etmemiştim. Bana kesinlikle kırılmış olmalıydı.

''Özür dilerim. Seni kırmak istememiştim.'' dedim.

Derin bir nefes verdi ve ayağa kalkıp kapıya yöneldi.

''Önemli değil. Hadi kalk. Sebastian ve Katherine büyük sürprizlerin bugün açıklayacaklar.'' dedi ve kapıyı açıp odadan çıktı.

Çok mu umursamaz olmuştum? Yoksa düşünmeden konuşup insanları incitiyor muydum? Ne yaptığımı biri bana açıklayabilir miydi acaba?

Başımı iki yana salladım ve aklımı boşaltmaya çalıştım. Ardından yataktan kalktım ve odadan çıktım. Katherine ve Alisa kahvaltı hazırlıyorlardı. Sebastian ise omlet yapıyordu sanırım.

''Günaydın.'' dedim duygusuz bir şekilde.

''Günaydın.'' dediler hep bir ağızdan. Bana kıyasen hepsi gülümsüyordu.

''Ben yüzümü yıkacağım.'' dedim ve baş parmağımla banyoyu gösterdim. Ardından banyoya girdim.

****

''Pekala, bu kadar yeter. Artık bana sürprizinizin ne olduğunu söyleyin.'' dedim meraklı gözlerle kahvaltı yapan Sebastian ve Kathrine'e.

Katherine güldü. Sebastian ise kıkırdadı.

''Gerçekten mi? Dalga mı geçiyorsunuz?''

Katherine oturduğu yerden kalktı ve televizyon ünitesinin çekmecesinden bir şey çıkarıp yanımıza döndü.

They Don't Know About Usजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें