Part 35 | massage.

4.5K 165 11
                                    

Merhabalaaar! Bildiğiniz üzere bugün WWA Tour başlıyor. Biz de onlara yetişmeye çalışacağız. Bu yüzden olaylar ya biraz hızlı gelişecek ya da zamanı ilerleteceğim. Neyse orası bana kalmış artıık :D aramıza yeni katılanlar vaar! hepiniz hoşgeldiniiiiz! Bugün çok mutluyum sınav haftası bitti, neyse konuşmayacağım. Hikayeyi okumak istediğinizi biliyorum. .s.s.s.s bu yüzden iyi okumalaaar!

Öptüüm!

Hatırlatma:

''Mutlu yıllar Mags.'' dedi yüzümü avuçlarının arasına alırken. ''Ayrıca birlikte kutlayacağımız nice mutlu yıllara.''

Gülümsedim.

''Sana bir hediyem var.''

''Ne hediyesi?'' dedim.

Gözölerime baktı... Zaman durdu ve biz öyle kaldık... Daha sonra dudaklar dudaklarımla buluştu.

Bende ona karşılık verdim.

Geri çekildiğinde hala gülümsüyordu. Gözlerini tekrar gözlerime kenetledi.

''Bugün söylediğin şarkıyı duymadım sayıyorum.'' dedi.

''Güzel şarkı.'' dedim ve kollarımı kenetledim.

''Her neyse, ben duymadım sayıyorum.''

''Pekala.'' dedim ve güldüğümü görmemesi için başımı eğdim.

Eliyle çenemi tuttu ve başımı kaldırdı.

''Mutlu yıllar Mags. Seni çok seviyorum.''

Dudaklarımız tekrar buluştu...

-----------------------

Ertesi gün tekrar erken uyandım.

Kayıtlar!

Bir duş aldıktan sonra dolaptan -multimedia- kombinini çıkardım ve üzerime geçirdim. Saçlarımı dağınık topuz yaptım. İnce bir eyeliner çektim.

Artık 18 olduğuma hala inanamıyordum. Açıkçası her zaman reşit olmanın nasıl hissettireceğini merak etmiştim ama pek farklılık hissetmiyordum. Artık yasal olarak içki içebilir, oy kullanabilir ve ayrı eve çıkabilirdim. Aile içindeki özgürlükleri saymıyordum bile. Artık birçok kararı kendim verebileceğim. Artık 18'dim.

Ayrıca siz dün hakkında bir şey merak etmiyordunuz değil mi? Çünkü gerçekten merak edilecek bir şey yoktu. Bir şey yaşanmadı ki. Sadece öpüştük.

Odamın kapısı tıklatılınca düşüncelerimden kurtulup kapıyı açtım, gelen Alisa'ydı.

****

''Ne yani? Seni öpmesine izin mi verdin?!''

''Alisa alt tarafı öpüştük! Hem bu ilk defa yaptığımız bir şey değil! Daha öncede öpüştük ayrıca asansörde -!'' konuşmaktan vazgeçtim. Tanrım öpüştüğümüzü ne kadar da basit bir şeymiş gibi söyledim, inanamıyordum! Üstelik neredeyse asansörde olanları Alisa'ya söyleyecektim. Asansördekiler demişken yaptıklarımı hala aklım almıyordu. Ben daha önce el ele tutuşmaya bile utanırdım şimdi ise... Tanrım neler oluyordu bana böyle?

''Asansörde ne?'' dedi Alisa gözlerini kısarak.

''Hiçbir şey. Sadece... Sadece ben asansörde uzun uzun düşündüm. İlk öpücüğümü ondan almamdan, onun beni öpmesinden çok memnunum.''

''Dediklerinin farkındasın değil mi?''

''Sonuçlar umurumda değil Alisa! Bir şeyler yapmadan önce uzun uzun düşünmekten bıktım! Yanlış ya da doğru artık bazı şeyleri düşünmeden yapmak istiyorum. Ona uzak olmak istemiyorum. Yanında olmak istiyorum. Başıma bir şey geldiğinde sorun yok Zayn benim yanımda, bana bir şey olmaz diyebilmek istiyorum. Anlıyor musun? Onu geri istiyorum.''

They Don't Know About UsWhere stories live. Discover now