Part 37 | is she pregnant?

4.2K 174 30
                                    

Vay canınaa! 37. bölümü yazdığıma hala inanamıyorum :D bu kurgunun bu kadar ilerleyebildiğine inanamıyorum :D bu kadar okunduğuna inanamıyorum :D desteğiniz için çok teşekkür ederim sizi çok seviyoruuum. Size danışmam gereken bir şey var. Hikayeyi iki kitap halinde yapsam mı? Fikrinizi söylerseniz çok sevinirim. Bu benim için çok önemli çünkü gerçekten çok kararsızım. Fikirlerinizi bekliyoruuum. İyi okumalaar!

Öptüm çook.

Hatırlatma:

''Ve ben sana bir hediye vermek istiyorum.'' dedim ve ayağa kalktım.

Kolumdaki saate baktım. 23:59.

''Biraz beklemelisin.'' dedim ve saatime bakmaya devam ettim.

Zamanlamam tutmamıştı. Normalde şuan tam gece yarısı olmalıydı. Yeni gün olmalıydı ve Zayn'in doğum günü olmalıydı. Demek ki filmlerdeki gibi olmuyormuş her şey.

Ve saat 00:00. Oniki ocak. Zayn'in doğum günü.

''Senin doğum günün. Sana somut bir hediye almadım. Ama benim için çok önemli olan bir şeyi sana vermek istiyorum.''

Anlamamıştı. Ona iyice yaklaştım ve dudaklarına bir öpücük kondurdum.

''Mutlu yıllar Zayn.'' dedim.

O gülümserken tekrar dudaklarımı dudaklarıyla buluşturdum ve dilimle dudaklarını aralayıp diliyle buluştum.

Geri çekildim ve elinden tutup yatağa uzandım ve onu üzerime çektim.

Hala şaşkındı. Kararlılığımı göstermek için tekrar dudaklarıyla buluştum. Daha sonra dudaklarımı boynuna bastırdım. İnledi ve beni durdurdu.

''Bunu yapmak istediğine emin misin?''

Evet anlamında başımı salladım. Onayı aldıktan sonra tek hamlede tişörtünden kurtuldu. Daha sonra benim tişörtümü çıkarmak için tişörtüme uzandı...

------------------------

Taptığım koku... Kasıklarımdaki korkunç ağrı. Vücudumdaki yorgunluk ve ağırlık...

Boynuma çarpan nefes gıdıklanmama ve uyanmama sebep oldu. Gözlerimi birkaç kez açıp kapattım. Son kez açtığımda dün gece olanları gözden geçirdim. Açıkça söylemem gerekirse hayatım boyunca geçirdiğim en güzel geceydi.

Zayn sırtımı vücuduna bastırmıştı. İyice ona sokulmuştum ve eli belimden inip karnımda elimle buluşuyordu. Yavaş hareketlerle ona döndüm. Karşılaştığım uzun kirpikler, kapalı olmasına rağmen çekikliği ortada olan bir çift göz, hafifçe şişen ve büzülen dudaklar başımı döndürmeye ve beni baştan çıkarmaya yetmişti bile.

Elimi saçlarında ardından yeni çıkmaya başlayan sakallarında gezdirdim.

O muhteşemdi. Ve ben ona delicesine aşıktım.

Yorganı yavaşça kaldırdım. Kasıklarımdaki ağrıyı ağrı kesici yok eder mi bilmiyordun ama şansımı deneyecektim.

Zayn'in odasında ağrı kesici olduğundan emindim. O her zaman yanında ağrı kesici taşırdı. Dişi bile ağrısa hemen ağrı kesici alırdı.

Yorganı kaldırdığımda oturur pozisyona geçtim. Çarşafta karşılaştığım kurumuş kan içimi inanılmaz bir korkunun kaplamasına sebep oldu.

Tanrım çok utanıyordum! Zayn bunu görmemeliydi! Bu, bu çok utanç vericiydi. Ne yapmam gerektiğini bilmiyordun. Tanrım, yardım et!

Gözlerimde biriken gözyaşlarımı geri gönderdikten sonra yatağın hemen yanındaki tişörtümü aldım ve komodindeki suyu biraz üzerine döktüm. Tişörtümü kana sürerek lekeyi geçirmeye çalıştım. Geçmiyordu, daha hızlı sürmeliydim. Daha hızlı.

They Don't Know About UsWhere stories live. Discover now