Part 46 | we're not friends. cause lovers can't be friends.

3.3K 175 42
                                    

Merhabalaar! Benim can sıkıntımı çok seviyor olmalısınız -.- sanırım ilk defa burayı çok kısa tutacağım. Ama söylemek istediğim bir şey var. Hikayeyi yeni keşfeden yeni fertlerimize hoşgeldiniz demek istiyorum :D ardından 83K'lık okunma için hepinize teşekkür ediyorum! <3 sizi seviyoruuuuum! <3

@tutkua13 : sana ikinci ithafını veriyorum :D yorumların yüzümü güldürüyor :D beni çok mutlu ediyor :D çok istedin diye sana bol Zaggie'li bir bölüm hediye ediyorum :D <3 seni seviyorum <3

Hatırlatma:

''Bunu cevabını akşam ki konserde alırsınız, olur mu? Çünkü şuan acelemiz var. Teşekkür ederim çocuklar.'' dedi ve camı kaldırıp gaza bastı.

''Tam zamanında yetiştin.'' dedim. Resmen soğuk ter dökmüştüm.

Demi küçük bir kahkaha attı.

''One Direction'la çalışıyorsun! Hala bunlara alışamadın mı?''

''Ben sadece bir piyanistim. Ünlü değilim. Çok saçma.''

''Bunlara alışsan iyi olur. Seni yalnız buldukları vakit One Direction'la ilgili sorular sormaya başlayacaklar.''

Buna alışamazdım. Tanrım ben ünlü olmak veya muhabirlerin hedefi olmak istemiyordum!

---------------------------

''Hazır mısın Londra?!'' diye bağırarak sahneye girdi Demi.

Hayranlar hep bir ağızdan çığlık attılar. Demi sahneye girdiği andan itibaren biz Made In The USA 'i çalmaya başlamıştık bile.

Cause our love was Made in the USA sözünü Made in the UK diye değiştirdi. Hayranların attığı çığlıklara karşılık büyük bir gülümseme kondurdu dudaklarının arasına. Çok geçmeden dansçılar sahneye çıktılar ve danslarını etmeye başladılar. Önce Demi'den bağımsız bir şekilde dans ettiler. Ardından Demi'nin arkasında toplandılar ve birlikte dans ettiler. Yani Demi onlara eşlik etti.

Made in the UK...

Made in the UK...

Made in the UK...

Şarkısını bitirdi ve hayranlarına büyük gülümsemelerinden birini hediye etti.

Ardından Skyscraper'ı söylemeye başladı. Her şey muhteşemdi. Bir gün onu arkasından ve canlı izleyeceğimi asla tahmin edemezdim.

*****

Demi Heart Attack şarkısı için özel bir lyrics video hazırlatmıştı. Konser içindi. Videoda hayranların fotoğrafları vardı. Londra'da yaşayan hayranların fotoğraflarıydı. Burada twitter devreye giriyordu. Twitter da yaşadığı şehri belirtip Londra yapanların fotoğrafları alınmıştı. Londra'da yaşayıp belirtmeyenler için üzgündüm. Eğer belirtselerdi büyük olasılıkla onların da fotoğrafları burada olacaktı.

Bu sürpriz sahnedeki büyük ekrana yansıtılınca hayranlar durmayan çığlıklarını arttırdılar. Doğal olarak.

****

Demi Let It Go'yu söylerken sahneye rastgele dört kişi aldı. Şarkıyı onlarla birlikte söyledi. Şarkıdan sonra onlarla tanıştı ve konserden sonra kulise gelmelerini istedi. O tanıdığım en muhteşem insandı. Hayranlarını mutlu etmeyi seviyordu. Onları mutlu görünce duygulanıyor ve en az onlar kadar mutlu oluyordu.

Hayranlar sahneden indikten sonra Demi piyanoya doğru geldi. (multimedia daki şarkıyı açın buradan itibaren dinleyin. videoyu izlerseniz Demi'nin duygulandığı sahneyi görebilirsiniz. ayrıca Mags yanındaymış gibi düşünün .s..s.s.s)

They Don't Know About UsWhere stories live. Discover now