13

508 20 14
                                    

Med ett lättat andetag virar jag in. Min nakna kropp i Oscars mjuka, vita täcken. Hans flåsande andetag upphör sakta och en betryggande arm läggs om min midja. "Eh, tack antar jag" mumlar jag med rödrosiga kinder och pillar lite med min nagel. Ett tyst skratt slinker ur honom och mjukt gosar han in sitt ansikte i min nacke. "Inga problem baby girl" viskar han i mitt öra.

Länge ligger vi så. Invirade som fjärilslarver med mitt hår som en slöja kring oss. Vi pratar om allt och inget. I stort sätt. Det gick från aktier till hans favvo kalsonger.
Jag njöt av varenda sekund. Att få spendera tid med Oscar hade jag aldrig förväntat mig skulle vara såhär bra.
Klockan hann slå elva och nu är den midnatt. "Kom med mig" viskar han och ställer sig upp. I mörkret skymtar jag hur han tar på sig underkläder och byxor innan han slänger ett par trosor på mig. "Jag gillar de här trosorna" flinar han och blinkar med ena ögat. Ett tyst skratt lämnar mig medan jag himlar lite med ögonen.

Oscar passar också på att ge mig en av hans tröjor som turligt nog går till precis över knäna. Sedan blev det full fart på honom. Hastigt drar han ut mig ur rummet. Förvirrat stampar jag efter och gör mitt allra yttersta för att inte ha sönder något. "Va lugn, mamma och pappa är inte hemma" ler han och tar ett stadigare grepp kring min hand. Fnissades följer jag efter och nynnar tyst på någon Gammal låt.

Hann drar i stort sätt med mig genom hela villan tills han tillslut stannar vid en liten dörr. Försiktigt öppnar han den och möts av mörker. Och kyla. Mycket kyla.
Jag huttrar till lite och slår armarna om kroppen på mig själv. Oscars tröja ger inte så mycket värna som man tror när man ser den.
"Kom" viskar han och släpar med mig bort mot ett litet hörn. Skeptiskt ställer jag mig bakom honom när han med all kraft bankar på lampknappen. Ett flimrande, vitt ljus når oss och ovant kisar jag med ögonen.

Synen som möter mig är otrolig. Typ världens finaste bil står framför mig. En vit, stor Range Rover med taklucka skiner i ljuset. Chockat gapar jag och sneglar över på Oscar som flinar lite. "Vi ska ut på äventyr med den här pinglan" skrattar han och klappar löst på motorhuven. Exalterat nickar jag och klappar med händerna. "Men först ska vi fixa lite saker" säger han sedan med ett lurigt flingor läpparna.

Han gav i order att jag skulle börja göra i ordning maten och så skulle han bära ut täcken, kuddar och filtar ut i bilen. Då frågade jag honom; varför ska kvinnan stå i köket? Och då svarade han med at himla med ögonen och gick med på att jag skulle bära ut i stället. Nöjt trippar jag ner för trappan med famnen fylld av täcken. Jag springer snabbt fram till baksätet och lastar in det.

När jag är klar med att Bära ut det han sa till mig, så slänger jag även in lite batteridrivna ljusslingor och elljus. Glatt hoppar jag sedan in i köket och paketerar allt extra noga för att inget ska läcka. Oscar har plockat fram jordgubbar, nutella, oreos, mango,vattenmelon och nektariner. Snabbt tar jag en jordgubbe som jag stoppar i munnen och fortsätter sedan ut i bilen.

När vi är klara och har lastat in maten så återstår bara en sak. Att byta om. Spralligt skuttar vi tillbaka in till Oscars rum och ställer oss framför garderoben. Jag byter ut Oscars t-shrit mot en av hans hoodies istället. Sen får jag även hans minsta mjukisbyxor som han har. Och lyckligt nog så passade de på mig.
Med en ungefär likadan klädd Oscar hoppad vi in i bilen och Oscar intar förarsätet. "Får du ens köra" mumlar jag och stoppar ner mobilen i fickan. "Nej, därför har jag ett sånt här" flinar han och visar upp sitt fake-leg.

Skrockandes startar han bilen och vi påbörjar nattens äventyr med en himmel fylld av stjärnor.

*****
TROYE SIVAN BBY BOY

Euphoria // O.EWhere stories live. Discover now