22

428 20 19
                                    

Långsamt slår jag upp ögonlocken när solens strålar letar sig in genom fönstret. En stark arm håller hårt om mig och varma andetag slås mot min nacke.
Nöjt vänder jag mig om och studerar Oscars fina ansikte. Hela han är så vacker.
Hans ögon är slutna och munnen är lätt särad. Håret ligger lite huller om buller, men det ser gulligt ut. I falla fall på honom.

Efter kanske tio minuter av rent stirrande så öppnas hans ögon försiktigt. Först rycker han till lite när han möter min blick. Men sen så spricker hans fina läppar upp i ett stort leende. Oscar drar in min kropp mot hans och lämnar en blöt kyss i min panna. "Hej" mumlar han med en hes morgonröst. "Hej där" fnissar jag.
Jag tittar upp och slår ihop våra läppar. Njutningsfullt suckar han och kysser mig härdare.

Plötsligt tar han ett hårt grepp om midja. Snabbt vänder han sig om så att han ligger raklång på rygg. Sen så placerar han mig gränsle över hans mage. Snopet tittar jag ner på honom för att möta hans blick. Men det var igen idé, hans blick ligger hårt på mina nakna bröst. Generat pressar jag min bröstkorg mot hans och gräver ner pannan i hans hals. Ett litet skratt lämnar honom. Han placerar händerna på min rumpa och fingrar löst på troskanten. Fast inte på ett sexuellt sätt, mer på ett tänkar sätt.

Länge ligger vi så. Ända tills morgonsolen står högt på himmeln och livet på Göteborgs gator drar igång. Till slut släpper jag ur mig en liten suck och ställer mig otåligt upp. En förvirrad blick slänger Oscar på mig när jag drar på mig en bh. "Jag vill ha mat" muttrar jag. Hans blick blir retsam och ett stön av lathet lämnar honom. "Om du inte klär på dig om följer med mig till Mc Donalds så ringer jag till Lukas" flinar jag och sätter på mig ett par slitna jeansshorts.

Genast blev det fart på honom. Hastigt klär han på sig och spänner käkarna. "Och vem fan är Lukas?" Muttrar han medan han fastnar med ena benet i byxan. Jag skrattar lite och sätter även på mig en gammal t-shirt. "Ingen, det är namnet på min mobil. Och nu när du är påklädd och allt så kan vi gå och äta" säger jag lyckligt och fattar tag i hans hand. Grymtandes följer han efter och slänger igen hotellrumsdörren med en smäll.

Väl inne på starbucks så smuttar han på en kaffe och tuggar långsamt på en fralla. Själv så valde jag en frappe och en kladdkaka. Kanske inte den bästa frukosten, men den är hundra gånger godare. Vi har intensivt stirrat på varandra i nästan fem minuter. Och det börjat bli ganska svårt att äta utan att se.
Besviket ger jag upp kampen och blickar ner på min nu halvt mosade kladdkaks bit. Ett högt skratt lämnar Oscar och surt blänger jag på honom.

Klockan var kanske ett när vi begav oss bort från fiket. Nu strosar vi längs gatorna. Upp för backar. Ner för backar. Upp på broar. In i affärer.
Plötsligt stannar han upp. I mitten av en stor gånggata. Förvirrat vänder jag mig mot honom men hinner knappt skymta hans blåa ögon innan ett par mjuka läppar ligger på mina. Chockat besvarar jag kyssen. Hans starka armar ligger slappt om min midja medan mina lite svagare mjukt ligger i hans nacke. Försiktigt masserar läpparna varandra och allt annat bara försvinner. Det enda som finns är vi.

Och i den stunden känner jag mig hel.

*****
TAGGAR TILL JUL
hur mår du? Fin e du i alla fall

Euphoria // O.ETahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon