25

397 17 9
                                    

Det har nu gått i stort sätt precis en vecka sedan jag fick lämna sjukhuset. Under denna tid så har det hänt massor. Jag har sagt upp mig från alla mina jobb. Eller Oscar tvingade mig. Jag har slutat att gå i skolan. Aldrig att jag går tillbaka till de där psykopaterna. Jag har bara varit med Oscar. Från 8:15 till 16:00 varenda dag umgås vi.

Vi ligger i min stora säng och tittar djupt in i varandras ögon. Det varma täcket ligger som ett tält över oss. Jag fingrar mjukt på hans bara bröst och känner hur hans händer smeker min kalla rygg. "Det är bara en vecka kvar nu" mumlar han tyst och ler. Jag ler tillbaka och nickar exalterat innan jag sätter mig upp. Eftersom att jag endast bär underkläder så slår kylan emot mig hårt. Jag huttrar till lite men reser mig upp ändå. Oscar ligger frågandes och tittar på mig. Jag flinar lite tillsvar innan jag går bort min byrå.

Där tar jag fram en liten högtalare och kopplar snabbt in min spruckna mobil. Sedan klickar jag mig vidare in på Spotify. Det var längesedan jag lyssnade på musik. Jag brukade älska det. Med ett leende sätter jag på "Sugar" av Robin Schulz. Oscar möter min blick och reser sig sakta upp. Han tar min utsträckta hand och jag snurrar ett varv. Sen börjar vi dansa. Vi hoppar. Vi skriker. Vi bara är.

Låt efter låt spelas och tillslut ligger vi utslagna på sängen. Helt svettiga och andfådda. Men lyckliga. Hastigt sätter jag mig på Oscars midja och kysser honom för allt jag är värd. Hans händer smeker mig långsamt över höfterna och jag ryser under hans beröring. I bakgrunden spelas Justin Biebers "Mark My Words" och täcker ljuden av våra kyssar. Mina händer drar jag genom hans rufsiga hår. Han sätter sig upp och jag lindar mina ben runt hans starka midja. Kyssen blir intensivare och inte sent efter så har vi inlett ett mjukt hångel.

Oscars händer smyger sig bak ot mitt behå spänne. Precis när hans ska knäppa upp det så drar jag mig ifrån. "Nej Oscar, mat först" mumlar jag med ett flin och reser mig upp ifrån hans knä. I ögonvrån se jag hur han chockat beskådar mig. Jag flinar stort innan jag går vidare ut i köket. Chockat staplar Oscar efter mig och drar mig mot honom. "Tror du att du kan lämna mig så här va?" Viskar han tyst och kysser sedan min hals. Njutandes sluter jag ögonen och drar ännu en gång en hand genom hans hår. Oscar kysser min hals försiktigt och när han lämnar en blöt puss precis bakom örat så stönar jag till. Jag kan känna hur han mot min hud ler stort. Han lämnar fler pussa rör och snart blir jag helt till mig. Jag ålar och vrider mig under hans grepp och han skrattar tyst. En plötslig kyss placeras på mina läppar och sedan lämnar han min desperata kropp. Med självsäkra steg går han mot skafferiet och plockar fram lite pasta.

Snopen står jag kvar och skådar hans retsamma rörelser. Busigt går jag fram till hans vältränade rygg och slingrat mina armar runt hans midja. Mjukt kysser jag han på ryggen och jag känner hur en rysning löper genom honom. Leendes kysser jag honom igen. Och igen. Och igen. Enda tills han blir helt galen och vänder sig om. Hårt kysser han mig och bokstavligen pressar ihop våra ansikten. Mjukt masserar våra läppar varandra och jag har nog aldrig känt mig så här normal. Som om att det var det mest naturliga i hela världen att vi står i mitt äckliga kök i underkläder och kysser varandra som galningar.

*****
Can we take a fucking moment för att fucking äcklet Donald Trump blev president????

Euphoria // O.EWhere stories live. Discover now