12

472 21 33
                                    

Försiktigt lägger Oscar ner mig på den mjuka dun sängen. Mina hackiga andetag är det ända som hörs. "Vad är det som har hänt?" Viskar han medan han sakta lägger sig bredvid mig. Ilskan bubblar upp i mig på nytt. Tillsammans med sorgen blir det bara ännu värre.

"vad som har hänt? Jo det som har hänt är att sen dagen du kom in i mitt liv så förstörde du det. Du fick hela skolan att hata mig. Du fick mig att känna såhär. Du och ingen annan!" Skriker jag och fläktar hysteriskt med armarna. Hans ögon stirrar skrämt på mig och beskådar mina hysteriska rörelser. Oscars blick stannar lite extra på min handled. Hela mitt hjärta fryser till is. Han såg de. När hans nu mera mörka blick möter min morrar han till lite och tar ett hårt grepp runt min darriga arm.

"Vad i helvete är det här?" ryter han och pekar menande mot de små ärren som jag har döljt i två år.
Mina ögon vattnas och snabbt rycker jag åt mig armen. Förskräckt kravlar jag bakåt tills jag når sängkanten. Mina fötter nuddar den varma mattan och jag backar fort bakåt. Ingen skulle se dem. Oscar sätter sig förvirrat upp och tittar bekymrat på mig medan jag står i hörnet och skakar som bara den.

"Alaska?" Mumlar han och tar ett steg närmre mig. Jag krymper ihop till en liten, rädd boll. Mina armar ligger hårt slutna kring mina ben och huvudet är gömt i knäna. "Oscar, mitt liv är förstört" viskar jag skärrat och tittar försiktigt upp. Han ser på mig med sorgsna ögon och kliver fram lite till.
"Alice spelade upp det jag sa till dig inför hela skolan och nu hatar alla mig. Det låter nästan som en deprimerad tonårsfilm" fortsätter jag och stålsätter blicken på mattan medan ett tomt litet skratt lämnar mig.Hans steg kommer närmre och snart sjunker en varm kropp ner bredvid mig. "Min mamma. Hon är... H-on är död" avslutar jag. Rösten brister på slutet och snabbt är ögonen våta igen.

Ett par mjuka armar slingras om mig och trycker mig hört mot Oscars bröst. Sorgset trycker jag mig hårdare mot honom och virar armarna runt hans nacke. Länge sitter vi så. Och vaggar mjukt fram och tillbaka.
Men jag drar ifrån lite, möter hans nu förvirrad blick. Mina ögon flackar mellan hans läppar och hans ögon. Jag lutar mitt huvud lite närmre. Kan bokstavligen känna hans fuktiga andetag mot min hud.

Jag gör det. Jag trycker mig bestämt framåt så att våra läppar mer eller mindre kraschar ihop. Chockat flyger hans händer upp till mina kinder innan han desperat kysser tillbaka. Mjukt masserar de varandra och smaken av vanilj fyller min mun. Jag drar mina fingrar genom hans rufsiga hår och låter de ligga kvar på bakhuvudet.

Men som tidigare så drar jag ifrån. Precis när Oscar ska säga något så avbryter jag honom med en oväntad gest. Hastigt drar jag av mig min tröja och blottar min spets beklädda, vita bh. Förvånat tittar han på mig med öppen mun. Jag ler lite innan jag snabbt för ihop våra läppar igen. Denna gång är det mer intensivt. All försiktighet och mjukhet är som bortblåst. Kvar var det bara ivriga, lätta kyssar utan särskilt mycket omtanke. Hastigt för jag mina händer mot Oscars tröjkant och drar lite i den för att visa att den ska bort. Nu. Han flinar lite i kyssen men gör som jag säger och drar snabbt av den. Tomrummet som mina läppar utsätts för när de inte är sammankopplade med Oscars är obehagligt. Njutningsfyllt suckar jag lite då hans läppar snabbt finner mina igen.
Men som tidigare så drar jag ifrån och förvånas över min tunga andhämtning. Jag tittar bestämt in i hans oroliga blick.

"Oscar, få mig att glömma"

*****
Heyyyyy
I Love u okok

Euphoria // O.EWhere stories live. Discover now