17

473 24 0
                                    

Oscar stirrar med öppen mun på mig. "Va?" Mumlar han oförståeligt. Jag suckar lite och sorgen väller över mig. "Jag är kär i dig" viskar jag tyst och drar en frustrerad hand genom håret. "Och detta stör mig så jävla mycket för jag vet inte hur det är att vara kär och alla de här känslorna förvirrar mig" rabblar jag upp och märker hur han tar minimala steg fram till mig. "Jag kan inte kontrollera hur jag känner för dig och att se dig med Agnes krossar mig. Det är första gången jag ens har uppmärksammat någon kille och jag har ingen aning om hur jag ska bete mig." Fortsätter jag stressat och fläktar med armarna.

Han kommer ännu lite närmre och jag känner hans andetag fläkta mig i ansiktet. "Men du har sårat mig så mycket så jag vet inte  vad jag ska göra för mitt eget bästa. Ska jag stanna i den här staden och ta smällarna fast jag kanske får se dig några gånger? Eller ska jag Sticka och bygga upp ett helt nytt liv i typ Göteborg? Åh, allt är så förvir-" hinner jag sägs innan ett par mjuka läppar pressas mot mina. Reflexmässigt åker mina händer upp i hans nacke och trycker honom närmre mig.

Hans armar slingrar sig om min midja medan han vaggar oss fram och tillbaka. Långsamt drar jag ifrån och lutar mitt huvud emot hans bröst. "Snälla, ge mig inte mer falska förhoppningar" viskar jag och ritar en cirkel med mitt finger i hans nacke. En rysning går igenom hans kropp och nöjt ler jag lite. "Vilken tur att du är så in i helvetes kär i mig, för jag är så in i helvetes kär i dig med" viskar han tyst i mitt öra. Värmen sprider sig i kroppen och lägger sig mjukt på mina kinder. Sen kommer förvirringen som ett hårt slag på brösten.

"Men du är ju med Alice?" Mumlar jag tyst och tittar bekymrat upp i hans ögon. Han skakar lite på huvudet och ser ner på min lilla kropp. "Hon hotade mig. Hon sa att om jag inte va tillsammans med henne så skulle hon berätta för min föräldrar om att jag har hoppat av skolan och ljugit för de sedan i julas" viskar han och stryker mig över  håret. Förvånat nickar jag lite och kysser honom mjukt igen.

"Kan vi inte sticka? Någonstans långt borta, typ som du sa till Götet eller kanske Norrköping? Vi kan starta ett nytt liv, ingen Alice, inga föräldrar. Bara du och jag" säger han plötsligt och tittar mig i ögonen. Värmen sprider sig kraftigt i kroppen och älskvärt tittar jag på honom. "Ja, det skulle vara grymt, men pengar, och boende, och skola?" viskar jag tyst och drar mina händer genom hans mjuka hår.

"Oh, juste" muttrar han och flyttar oss från golvet till sängen. Snabbt lägger jag mig till rätta i Oscars famn och lämnar blöts kyssar på hans hals. "Förresten, så hade jag och Alice inte sex igår. Jag avbröt henne precis då du plingade på" mumlar han tyst och drar mig närmre honom. Nickandes letar mina läppar sig uppåt över hans haka för att tillslut mot hans kyssvänliga läppar. "Förlåt Alaska, förlåt för att jag har fått dig att må dåligt. Jag hatar mig själv för det ska du veta. Från och med nu så lovar jag att skydda dig med mitt liv och Aldrig skada dig mer" viskar han mjukt i mitt öra. Fnissandes kramar Jag om honom och njuter av hans närhet. "Tack"

Med tanken om att jag kanske förlåter honom lite för lätt kysser jag honom desperat. I hopp om att hans läppar ska få mig att glömma smärtan.

****
Skolan ger mig ångest
Love u

Euphoria // O.EWhere stories live. Discover now