26

362 17 4
                                    

Jag drar ifrån kyssen och möter Max glada ögon. Vi sitter på hans mjuka säng i hans stökiga rum. Trots det så rusar fjärilarna runt i min kropp. Det var min första kyss. Och att jag får dela den med Max gör allt så mycket bättre!

Han kysser mig igen. Fast allt det mjuka är som bortblåst. Det är hårt och intensivt. Och jag vet inte om jag ska gilla det eller inte. Klumpigt hänger jag med i hans kyssar och gör mitt bästa för att verka någorlunda professionell. Max hetsiga hångel utvecklas till något ännu mera och snart är en av hans händer på mitt bröst. Överrumplat stönar jag till och ett flin lägger sig på hans läppar.

Helt plötsligt drar han av båda min tröja och min behå i ett nafs. Chockat sitter jag kvar och försöker att förstå situationen. Jag vill inte ha sex med honom. När han ska dra av dig sina byxor så gör jag motstånd. "Jag vill inte, jag är inte redo" mumlar jag och tittar ner lite. Men Max förstår säkert. Han är ju min bästa vän.

Svaret som jag får gör mig minst sagt förvånad. Ett slag placeras hårt på min kind innan Han fortsätter med sina byxor. Rädslan börjar bubbla tupp i mig och jag tittar genast efter en flyktväg. Kinden bränner och tårarna är på väg att välla över. Max trycker ner mina händer mot sängen och sätter en hand på min mun. Panikslaget försöker jag att komma loss men till ingen nytta. Utan att bry sig om mina vilt sparkande ben så drar han ner trosorna och byxorna. Tårarna rinner nu hejdlöst och jag kämpar för mitt liv. Han kommer närmre och närmre. Tillslut placerar han sig vid min öppning. Jag skriker som allierat för men ingen hör mig. För ingen är hemma. Smärtan kommer som ett skott när han trycker sig in.

Med ett högt skrik vaknar jag och svetten rinner längst ryggen. Ett par stark sårar greppar tag ok min skakande kropp och trycker mig hört emot denna bröstkorg. Oscars oroliga röst viskar mjukt i mitt öra och kyssar placeras i min panna.

När jag väl har lugnat ner mig lite så ligger jag som en rädd kanin mot Oscars bröst. Han stryker mig över håret och tittar djup in i mina ögon. Och länge hinner jag inte tänka innanmäte kyss placeras på mina läppar.

*****
Det är meningen att kapitlet ska vara kort

Du är bäst glöm aldrig det

Euphoria // O.EWhere stories live. Discover now