18

479 21 8
                                    

Ett leende sprider sig när Oscars svarta suv rullar upp på kappahls parkering. Glatt joggar jag dit och öppnar försiktigt bildörren.
Klumpigt slår jag mig ner och känner av hans stirrande blick. Med ett höjt ögonbryn tittar jag över på honom. Ett flin ligger fint på hans mjuka läppar och hans ögon vandrar upp och ner över min kropp. Jag korsar armarna över bröstet och harklar mig tydligt.

"Hejsan baby" blinkar han retsamt och startar bilen. Jag skrattar tyst och lutar mig bakåt i sätet. "Hej på dig med" mumlar jag.
"Hur gick det på ditt skift" frågar han med blicken på vägen och fingrarna trummandes på ratten. Värmen sprider sig i kroppen. Tanken på att han tar sig tid och frågar hur det gick får mig att alldeles mjuk.

"Det gick ganska bra faktiskt" svarar jag med en liten axelryckning. "Hur har din dag varit då?" Fortsätter jag. Han gör likt mig och rycker lite på axlarna innan han mumlar ut ett tyst bra.
"Du jag har tänkt på en sak" säger jag och tittar ut på vägen. Han skrattar lite och gör en gest med handen som visar att jag ska fortsätta min fråga. "Varför behöver du läxhjälp om du nu inte går i skolan?" Ramlar osammanhängande ur mig. Oscar skrattar lite igen och vänder blicken mot mig. "För att mina päron inte ska misstänka något gumman, och även för att jag suger på kemi" flinar han retsamt mot mig.

Nöjd över svaret nickar jag lite och tittar ut mot himmelen.
Och innan jag hinner blinka så har vi kört upp på Oscars uppfart. Innan han hinner reagera så har jag snabbt stigit ut ur bilen och rusat över på hans sida. Långsamt öppnar jag hans bildörr och han beskådar mig med ett höjt ögonbryn.
"Varsågod herr Enestad" säger jag med en dov röst och sträcker på ryggen. Han brister ut i skratt men reser sig långsamt upp i alla fall. "Man tackar man tackar" fnissar han och låser bilen.

Väl inne på hans rum så slänger jag mig ner på sängen medan Oscar tar fram lite skolböcker. Retsamt vänder han blicken mot mig innan han vänder sig om. Sakta drar han av sig tröjan och hans vältränade rygg blottas för mig. Chokar flämtar jag till och ett skratt hörs ifrån han. "Oscar, vi ska jobba" mumlar jag och vänder ner blicken i kudden för att inte fastna med blicken. "Som du vill fröken" flinar han och hans steg rör sig mot sängen.

Hört dunsar han ner bredvid mig och slår upp en mattebok. Till min förvåning. Är han fortfarande utan tröja och ett andetag fastnar i halsen. Fortfarande med ett flin på läpparna läser han igenom sidorna och gör små anteckningar här och där.
Snopen sitter jag kvar l skådar den vackra pojken som barbröstad gör sina matte studier.

Utan att kunna behärska mig så slänger jag mig på Oscar och bokstavligen slår ihop våra läppar. Förvånat flyger en av hans händer upp till mitt hår och den andra till min höft. Sakta sätter jag mig gränsle över honom och inleder kyssen till ett mjukt hångel. Hans händer smeker mig långsamt ner från kinderna, till ryggen och till slut min rumpa. Varenda beröring som han gör på mig lämnar en brännande känsla som får mitt hjärta att slå dubbelt så snabbt. Mina fingrar like mjukt med han nackhår. En rysning går igenom hans kropp vilket får mig att flina svagt i kyssen.

Jag drar ifrån lite för att ta luft och lutar min panna mot Oscars. Från ingenstans så vänder han på oss så att jag ligger ner med honom över mig. Han håller sig uppe med hjälp av sina armbågar och kraschar ihop våra läppar.

******
Förlåt för kort och dåligt
Hoppas att du har en bra dag, för det är du värd
pusssss

Euphoria // O.EWhere stories live. Discover now