2. Thoughs?

1.5K 78 20
                                    

Anne
Ik liep de aula in. Ik werd door iedereen aangegaapt. "Hey Anne, kom hier!" riep een stem. Emily uit mijn Franse les riep me.

Ik ging naast haar zitten. "Je zat naast Hemmings" zei ze gillend. Ik haalde mijn schouders op. "Hallooo, Luke Hemmings. De hottie van de school" zei ze. "Hij wilt nooit naast iemand zitten en protesteert altijd" zei een ander meisje.

"En nu gaan er geruchten dat je zijn girlfriend bent". "Dat ben ik niet. Ik had een vriendje thuis" zei ik.

"Eh hallo" zei een lichte stem. Ik draaide me om, voor de zoveelste keer vandaag. "Heb jij een gerucht gehoord?" Vroeg de jongen. Ik knikte. "Dat ik het vriendinnetje zou zijn van ene Hemmings" zei ik.

"Ik ben die ene Hemmings" zei de jongen lachend. "Oh sorry" zei ik. "Het is oke. Jij bent Anne toch?" Vroeg hij. Ik knikte. "Vind je het erg naast me te zitten?" Vroeg hij terwijl we naar de les liepen.

"Nee, je lijkt me wel aardig" zei ik. "Ik ben gevaarlijk" zei hij. "Jij gevaarlijk, laat me niet lachen" zei ik. Hij zette een scheve glimlach op. We zetten ons dienblad neer en gingen zitten.

Het viel me op dat hij niks at. "Geen honger?" Vroeg ik. Hij schudde nee en bewoog zijn appel heen en weer over zijn bord. Ik ruimde mijn dienblad op. Hij deed hetzelfde.

Ik vond hem een beetje vreemd. Hij liep vreemd, hij praatte vreemd. Hij at niet en hij is lijkbleek. Ik weet dat zoiets onmogelijk is en dat het niet bestaat. Maar zou het kunnen?

Ik bleef het mezelf afvragen. De hele dag lang. Luke bleef de hele stil. Alsof hij niks wist te zeggen. Hij is wel knap. En best aardig.

Zou Luke een vampier zijn? Of bestaan vampiers niet? Is het een mogelijkheid? Of wordt ik weer knettergek zoals de vorige keer?

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Where stories live. Discover now