5. In Love

1.1K 70 14
                                    

Luke
Toen ik op school aankwam zag ik Anne lopen. Ze is echt leuk. Vampiers hebben gevoelens. Maar die zijn niet hetzelfde als bij mensen.

Als vampiers iets voelen voor iemand, is het heel sterk. Zo sterk dat als iemand met diegene praat, je je oren spitst.

Ik kan iedereens gedachten lezen. Behalve van Anne. En het maakt me gek. Ik wil weten wat ze van me denkt. Of ze mij leuk vind. Of juist niet.

Ik ging naast haar in de les zitten. "Gaat het weer, na gisteren?" Vroeg ze zacht. "NIET PRATEN!" Riep de leraar. Ik glimlachte.

Ik focuste me op haar gezicht. Ik wilde in haar hoofd kunnen kijken. Haar gezicht zag er zo perfect uit. Ze had mooi gekleurde ogen, een schattig klein neusje en perfecte roze lippen.

Ik bleef naar haar staren. "HEMMINGS!" Riep de leraar. Ik werd uit mijn gedachten gehaald. "Opletten!" siste hij.
Anne glimlachte naar me. Ze was zo mooi.

In de pauze keek ik haar na, toen ze wegliep uit de aula. "LUKE!" Riep Jascha. Ik keek haar aan. "Luke is verliefd" zei ze tegen Ben en Jack, mijn broers.

Ik keek verlegen naar beneden en voelde mijn wangen warm worden. "Luke, get over her. Het mag niet. Zij is een mens, en jij een bloeddrinkende vampier" zei Jack.

Bloed.

Ik heb bloed nodig, en wel nu. Ik haalde het flesje uit mijn tas. Ik voelde dat iemand naar me keek. Ik keek Anne's kant op.

Haar ogen boorden zich in de mijne. Wauw. Ik voelde mijn hoektanden scherper en langer worden. Ik likte over mijn lippen.

"Luke, drink, NU" siste Jascha. Ik nam een slok en voelde mijn ogen verkleuren. Ik nam nog een slok en mijn tanden werden normaal. Na nog drie slokken voelde ik me sterk genoeg om me te beheersen.

Ik wil haar. Het meisje dat ik leuk vond. Ik wil Anne.

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Where stories live. Discover now