23. Girlfriend?

1K 69 29
                                    

Luke
Wat is er zojuist gebeurd? Ik raakte een beetje opgewonden. Maar het probleem is, vampiers kunnen zich zelf niet 'helpen'.

Het is bewezen. Het was nogal onsmakelijk nieuws. Een vampier ging het uittesten en trok in een ruk zijn hele geval eraf. Hij kon nooit meer normaal plasseb en kinderen krijgen was er ook niet bij.

Wat ik meestal doe, is gewoon wachten tot het zakt. Of ik neem een koude douche. Maar geen van beide werkte.

De volgende ochtend kwam ik haar tegen op school en durfde haar een kus te geven. Ze gaf me een kusje terug.

"Wat heb je nog gedaan gisteren?" Vroeg ze. "Aan jou gedacht" flirtte ik. Ze giechelde. "Ik aan jou" zei ik. Ik voelde mijn wangen warm worden.

"Luke, mag ik een keer zien, hoe je tanden veranderen?" Vroeg ze. "Je vraagt het precies op het goeie moment" zei ik en trok haar me naar het schuurtje.

Ik opende mijn mond en ogen en voelde hoe mijn tanden scherper werden. Anne keek met met grote ogen aan. "Je hebt wel mooie tanden" zei ze. "En je ogen" zei ze en keek me diep in mijn ogen aan.

"N-niet nu" zei ik en pakte mijn flesje. Ik dronk een paar slokken en stopte het terug. Ze veegde het bloed van mijn lip af. En daarna drukte ze een kusje op mijn lippen.

"Dat is zoet" zei ze en likte haar lippen af. Hand in hand liepen we terug. De meiden van school keken haar vuil aan. Iedereen was jaloers op haar. En dat is precies waarom ik haar zoende, midden in de aula.

We legden onze voorhoofden tegen elkaar aan en keken elkaar aan. Onze neuzen botsten zacht tegen elkaar aan. "Anne, wil je mijn vriendinnetje zijn?" Vroeg ik verlegen en keek naar mijn voeten.

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Where stories live. Discover now