4. Blood

1.2K 73 15
                                    

Anne
Ik besloot Luke te volgen naar huis. Hij stapte met het blonde cheerleader meisje in zijn auto. En zijn twee broers zaten achterin.

Het meisje zat tegen Luke te praten, maar Luke keek geïrriteerd. Ik fietste zo snel ik kon achter de auto aan.

Luke ging helemaal niet naar zijn huis. Hij parkeerde voor mijn huis. Ik liep gewoon langs hen heen en opende de deur. "Anne, wacht!" Riep Luke.

Ik keek om. Hij en de Cheerleader stonden er. "Hey, dit is mijn zusje Jascha" zei Luke. De blonde cheerleader gaf me een hand en glimlachte vriendelijk. Zij had een warme hand.

"Kom binnen" zei ik. Ze liepen mijn huis in. "Leuk huis" zei Jascha. "Ik heb honger" zei Luke grommend. Jascha schrok en trok hem apart. Luke wreef over zijn gezicht en klemde zijn kiezen op elkaar.

"Ik heb wel wat te eten als je wilt" zei ik. "N-nee, ik ben op een speciaal dieet" zei Luke. Zijn handen trilden en zijn ogen waren felrood.

"We moeten gaan" zei Jascha en sleepte Luke de deur uit. Luke glimlachte en het leek alsof hij scherpe hoektanden had.

Luke
"Bloed, nu" gromde ik. Jascha gaf me een flesje. Ik dronk een slok. Het bittere bloed bereikte mijn smaakpapillen en ik voelde me gelijk aansterken. Mijn tanden namen weer de gewone mensen vorm aan. Jascha keek naar mijn ogen. "Blauw" zei ze. Ik dronk nog een paar slokken en ik voelde me sterker.

"Gaat het weer?" Vroeg Jascha bezorgd. Ik knikte en keek in de spiegel. Mijn haar was uitgezakt en mijn kin zat onder het bloed. Het flesje stond half leeg in de auto.

Ja, ik ben een vampier en ik drink bloed. Ja, ik ben een vampier en ik leef op bloed. Als ik geen bloed drink kan ik me niet beheersen en ga ik mensen bijten.

Ik wil het zoete bloed van maar 1 persoon. Anne

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Where stories live. Discover now