17. Almost Kiss

1K 70 14
                                    

Luke
Ik weet dat Anne en ik nu een relatie faken, maar het voelt heel echt. Ik heb zulke sterke gevoelens voor haar. Ik wil eigenlijk dat deze relatie echt is. Iedere keer als ik naar haar kijk, wordt ik verliefd. 

"Lukey, ik heb je gemist" zei Anne en gaf me een snelle knuffel. Het was pauze. "Hi babe, hoe was je les?" Vroeg ik en gaf haar een zacht kusje op haar wang. Mijn hoofd heeft tegen me gezegd dat ik haar niet mag zoenen. Ik pakte haar hand vast. Dit voelt niet goed, want ik weet dat het na vandaag afgelopen is. 

"Mijn les was saai, jouwe?" Vroeg ze. "Moest de hele tijd aan je denken" zei ik en meende elk woord wat ik tegen haar zei. Ieder ding dat ik zei en deed in deze fake-relatie, meende ik echt. Alle lieve woordjes, alle kusjes op haar wang, alle knuffels die ik haar gaf. 

Ik wil haar voor mezelf. Voor de rest van de tijd dat ik besta op deze wereld. "Luke, luister je wel?" Vroeg ze. Ik knikte. "Ja, schatje" zei ik en keek diep in haar ogen. Ik weet niet wat er gebeurde maar ze leunde voorover naar me toe. 

Ik voelde haar ademhaling op mijn lippen en het maakte me knettergek. Ik wilde haar zo graag kussen. Haar gezicht was zo dicht bij het mijne. Alles was vervaagd, behalve haar gezicht. Ze is zo mooi. Ik streek een pluk haar achter haar oor. Ze legde een hand op mijn wang. "Luke, je broers kijken de hele tijd naar ons" fluisterde ze. 

En knal, de roze bubbel om ons heen knapte. Dat was ons momentje. Maar er werd niet gezoend, de afstand tussen onze gezichten werd groter en groter. Een teleurstellend gevoel ontstond in mijn buik. Ik beet op mijn lip om het in te houden. 

Maar dat ging helemaal mis. 

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Where stories live. Discover now