10. Feelings

1K 65 9
                                    

Anne
Luke heeft bloed op zijn lip. Hij heeft geen wondjes op zijn lip. Heeft hij bloed gedronken?

"Het is beter als je uit mijn buurt blijf. Ik ben gevaarlijk en ik wil je geen pijn doen" zei hij zacht. "Maar-" begon ik. Hij legde een vinger op mijn lippen.

"Niks zeggen" zei hij en liep weg. "Maar, ik vind je leuk" zei ik zacht. Ik liep naar de wc en keek in de spiegel. Mijn haar zat een beetje door de war.

Ik beet op mijn lip. Waarom moet ik wegblijven bij Luke? Ik ben te nieuwsgierig om weg te blijven. Ik vind hem leuk.

"Anne, gaat het?" Vroeg Emily. Ik liep uit de wc en Emily keek me aan. "Is het Luke?" Vroeg ze. Ik knikte.

"Vertel me alles" zei ze en haakte haar arm door de mijne. "Luke doet heel moeilijk. Ik moet uit zijn buurt blijven. Maar ik wil niet uit zijn buurt blijven" zei ik. "Je vind hem leuk, hè?" Vroeg Emily.

Ik begon te blozen. "Anne is op Lu-Huke" zei Emily. "Sshht, dat hoeft niet de hele school te weten" zei ik. Emily glimlachte. "De hele school weet al dat je hem leuk vind" zei Emily.

"Wat?" Vroeg ik. "Het is duidelijk" zei Emily. Ik schaamde me. "Luke heeft gevoelens voor je, volgens zijn broer. Hij verteld zijn broer alles" zei Emily. Ik sloeg een hand voor mijn mond.

"Ik moet hem vinden" zei ik. "Te laat, hij is net weg" zei Emily. "Waarheen?" Vroeg ik. "Niemand weet waarheen" zei Emily.

Shit. De rest van de dag dacht ik aan Luke. Waar was hij? Wat was hij? Waarom is hij zo gevaarlijk? Waarom vind ik hem zo leuk?

Hij is super knap, hij is lief. Hij is lang. Hij wilt me geen pijn doen. Hij heeft een leuke kledingsmaak. Hij is slim. Zijn haar, zijn handen. Hij heeft een perfect huid, geen enkel pigment vlekje of acne plekje.

Hij is Luke, hij is perfect.

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Where stories live. Discover now