35. Ride

986 31 8
                                    

Anne
Luke en ik zaten nog steeds te zoenen in bad. Ik kreeg een gek idee in mijn hoofd. Ik bewoog een beetje tot ik op zijn schoot zat, met mijn gezicht naar hem toe. "Schatje. Wat doe je?" Vroeg Luke verbaasd. Ik pakte zijn erectie in mijn hand en liet mezelf er in 1 keer overheen glijden. Ik voelde hem hard tussen mijn benen. Luke's mond viel open. Hij legde zijn handen op mijn heupen. "Waar heb ik dit aan te danken?" Kreunde hij. "Gewoon, je bent amazing" zei ik zacht kreunend.

Ik bewoog langzaam mijn heupen naar boven, en liet me weer vallen over hem heen. Luke drukte zijn heupen naar boven. Zijn handen boorden in mijn heupen toen hij ze naar boven en beneden bewoog. Hij groeide steeds groter in me. Ik rolde mijn heupen over hem heen. Beide lieten we zachte kreuntjes onze lippen verlaten. Ik legde mijn handen op zijn schouders en begon mijn heupen op een snel tempo te bewegen. Luke greep mijn heupen vast en kreunde het uit. Hij drukte zijn heupen omhoog. 

Hij zat nu all in. Hij voelde zo groot, dik en lang. Hij draaide zijn ogen weg, van genot. Ik begon harder tegen hem aan te bewegen. Luke greep mijn kont vast en gaf me een klap erop waarna hij met zijn handen mijn heupen bestuurden. Zachte kreunen verlieten mijn lippen. Luke verbond onze lippen, om zijn kreunen tegen te houden. Hij gaf een luide kreun in mijn mond. "Ik ga-" mompelde hij kreunend in mijn mond. Ik voelde een warm goedje in mij gaan. Luke bracht zijn vingers naar mijn clit en begon te wrijven.

"LUKE, YES!" Kreunde ik en voelde dat ik kwam. Ik trok aan zijn haar, waardoor zijn hoofd op mijn borst kwam te liggen. Hij beet zacht in mijn tepel. Ik kreunde van het lege gevoel, toen hij uit me ging.

johannabekhuis aka een van de liefste  meisjes die ik ooit ontmoet heb, vroeg om een smut stuk, dusss thanks to her x

Ok dit is slecht bye x

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu