22. Kiss

1K 68 27
                                    

Luke
Ik moest dit doen. Het moet, anders zal ze het nooit weten. Ik schoof iets dichter naar haar toe. Ze legde haar hand in mijn nek en speelde met de haartjes daar.

Ik voelde dat ik kippevel kreeg. Haar vingers in mijn nek voelde zo goed. Ik voelde mijn ademhaling versnellen. Anne keek me diep in mijn ogen aan. Haar ogen boorden zich diep in de mijne.

En alles was weer vervaagd, behalve haar gezicht. Ze had een perfecte huid. Ik legde mijn hand op haar wang. Zo zacht. Ik voelde dat het stond te gebeuren. Ik moest alleen even de ballen hebben om het te doen.

Opeens gebeurde het. Ik boog me voorover en draaide mijn hoofd een beetje. Ik sloot mijn ogen en voelde haar lippen op de mijne. Een bom van vuurwerk ontplofte achter mijn ogen. Haar zachte lippen bewogen synchroon tegen mijn ruwe lippen.

Damn, dit voelt zo fijn. Ik pakte haar hoofd vast en drukte iets harder tegen haar lippen. Zij kuste mijn onderlip terwijl ik haar bovenlip kuste. Dit is de beste kus die ik ooit heb gehad. Ze duwde zichzelf omhoog en legde haar armen om mijn nek.

Ik legde mijn handen op haar heupen. En ik trok haar heupen tegen de mijne. Dit voelt geweldig. Toen ze zich losmaakte, was ik even van de wereld. "Wauw" zei ze en keek me aan. Ik pakte haar hand. "Wow" zei ik.

"Dat was, uuhh geweldig" zei ze. Ik knikte. "Dat was geweldig" herhaalde ik. Ik ging op de bank liggen en wenkte haar. Ze ging met haar hoofd op mijn borst liggen. Ik sloeg zijn armen om haar heen en legde de deken over ons heen.

Ik drukte een kus op haar haren. En ging met mijn vingers erdoorheen. Ze was zo perfect.

We hebben gezoend. Hoe zou het verder gaan tussen ons?

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Where stories live. Discover now