25. Dreams

999 63 12
                                    

Luke
De volgende dag op school bleef ik haar hand vasthouden. De meiden keken jaloers, alweer.

"Ga je met mijn familie en mij mee wandelen?" Vroeg ik aan haar. "Tuurlijk" zei ze en gaf me een klein kusje op mijn wang. Haar warme lippen voelen fantastisch op mijn koude huid.

"Luke, droom je?" Vroeg ze. "Hmm" zei ik. "Of je droomt?" Vroeg ze. "Ja, vampiers dagdromen veel" zei ik. "Waar gaan je dromen over?" Vroeg ze geïnteresseerd. 

"Meestal droom ik om weer een gewoon mens te zijn. Die warmte kan uitstralen en normaal is. Die gewoon normaal kan blijven als hij bloed ziet" zei ik.

"Ik droom ook over jou" zei ik blozend. "Oh en wat doe ik dan?" Vroeg ze ondeugend. "Gewone jongensdromen" zei ik lachend. "Ieww" zei ze. Ik grijnsde. "Sorry, i'm a dirty boy" zei ik. "I know" zei ze. Ik pakte haar zonder moeite aan haar heupen op en zette haar op mijn schoot.

Ik sloeg mijn armen om haar heen en legde mijn hoofd in haar hals. Ik gaf een zacht kusje daar. Ik voelde haar lichaam aanspannen. "K-kan jij gewoon hickies geven?" Vroeg ze hoopvol. Ik zoog zachtjes op haar zachte huid.

"Tadaa" zei ik en blies eroverheen. Ze begon te lachen. "Het heeft de vorm van een hartje" zei ze lief en draaide zich om op mijn schoot. Ze sloeg haar benen om mijn middel. Ik besloot haar naar huis te dragen. Ze viel in slaap met haar armen om mijn nek. En haar hoofd op mijn schouder. Ik glimlachte en legde haar op haar bed.

Ik kroop naast haar. Haar golvende haar lag om haar gezicht heen. God, ik heb zooo veel geluk met haar. Ik keek naar haar blozende wangetjes. Ik glimlachte en drukte een kusje op beide. "Slaap lekker, schatje" zei ik en streelde haar voorhoofd.

✔I Know What You Are ~ L.H.✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن