6. Blood Test

1.1K 63 10
                                    

Anne
Luke staarde naar me. Zijn lippen waren knalrood en hij keek me aan. Zijn ogen waren helderblauw, zoals altijd.

Ik veegde een pluk haar achter mijn oor en keek nog eens naar hem, maar hij was opeens weg. Ik haalde mijn schouders op en kletste met Jascha, die bij ons was aangeschoven.

Jascha vertelde me dingen over Luke, en dat waren dingen die best wel schattig waren. Luke was heel verlegen als hij een meisje leuk vond.

Ook als Luke iemand leuk vind en ze praat met een andere jongen, is hij heel snel jaloers en doet er alles aan om de aandacht te krijgen.

In de biologie les zag ik hem weer. Hij zag er geweldig uit. Hij had net gym gehad en er zat een beetje zweet op zijn voorhoofd. Ik keek hem aan.

"Bloedonderzoek" zei de leraar. Mijn ogen schoten naar Luke. Hij keek om zich heen. Zijn ogen schoten heen en weer door het lokaal.

Zijn mond ging open en zijn tanden leken scherper dan normaal. Hij snoof met zijn neus. Hij kneep in het tafelblad.

"Meneer Hemmings, gaat het wel?" Vroeg de leraar. Luke schudde nee. "Breng hem naar de zuster, mevrouw Rose" zei de leraar en wees mij aan.

Waarom moet ik met de knappe Luke mee? Ik pakte zijn rugzak op. "Gaat het wel?" Vroeg ik en pakte zijn hand. Hij trok zich los. "Prima" zei hij. Hij keek een beetje boos. "Geef me mijn flesje" siste hij. Ik haalde het zilverfolie flesje uit zijn tas en gaf het aan hem.

"Ah fuck, dat had ik even nodig" zei hij en lachte naar me. Hij is weer lief tegen me. De zuster stond met open armen te wachten. Luke ging zitten en werd onderzocht.

"Kan niet tegen bloed" zei ze.

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu