27. Swimming

1K 66 9
                                    

Anne
Op dit moment wacht ik op Luke. Hij moest eerst zijn zwembroek aandoen voordat ik mijn bikini deed.

"Hallo, dit ben ik in zwembroek" zei hij. Mijn ogen rolden bijna uit mijn kassen. Hij was zo mooi. Zijn zwembroek hing laag om zijn heupen waardoor je zijn V-line erg goed zag. En zijn sixpack, oh. Zijn prachtige sixpack.

"Je vangt vliegen" zei hij lachend en kwam dichterbij. Oh god. Stop. Niet dichterbij.

"Nu jij" zei hij. Ik kleedde me om. "Wauw" zei hij en trok me tegen zich aan. Ik voelde zijn spieren aanspannen.

Hij tilde me op en gooide me in het water. "Lekker water" zei ik. "Dat weet ik toch" zei hij. Hij liet zich zakken in het water en kwam naar me toe gezwommen.

"I love you" zei hij. "I love you too" zei ik. "Baby, ik wil je" zei hij. "Awh. Schat" zei ik en streek over zijn wang. "Komt wel" zei ik. Hij grijnsde. Ik glimlachte, zijn grijns was zo sexy. Ik voelde zijn zachte koele lippen op de mijne. Ze streelden zacht over de mijne heen en zijn handen vonden een weg naar mijn rug.

Hij glimlachte in onze kus. "Ik heb eindelijk een vriendin. Iedereen dacht dat ik raar was". "Je bent echt een heel lief vriendje" zei ik en sloeg mijn armen om hem heen. "Je maakt me zo gelukkig" zei hij en kreeg een lach op zijn gezicht.

"Jij maakt me gelukkig" zei ik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Jij maakt me gelukkig" zei ik. Hij glimlachte en pakte mijn hand onder water. "Ik kan niet staan" zei ik. "Kom, leun op me" zei hij. Hij sloeg mijn benen over zijn middel. Hij bleef me aanstaren.

"Wauw" zei hij en keek naar mijn ogen. "Jij dan" zei ik. Blauwe heldere ogen. "Baby, zullen we naar boven?" Vroeg hij en zijn ogen waren donkerder geworden. Ik knikte. 

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Where stories live. Discover now