33. Changing

750 35 10
                                    

Anne
Ik wilde dat hij me beet. Ik zou mijn nek besmeuren met bloed. Misschien dat dat hem helpt om me te bijten. Ik voelde me zelfverzekerd. Luke was bijna thuis. Ik sneed mezelf in mijn vinger, en smeerde het op mijn nek. Toen de deur openging, rook Luke meteen wat. Ik giechelde. Luke kneep dapper zijn neus dicht. Ik keek hem verdrietig aan. Hij keek terug.

"Babe, ik wil je bijten" zei hij. "Maarrrr... Je mag geen spijt krijgen, want dan maak ik mezelf van kant" zei hij. Ik knikte. "Ik beloof dat ik geen spijt krijg". Hij likte het bloed op uit mijn nek. "Wauw, je bloed is zo zoet" zei hij zacht. Ik giechelde. "We doen het in het verwarmde zwembad, morgen" zei hij. Ik knikte.

De volgende dag zaten we samen in het zwembad. "Zo verspreid mijn gif sneller, zodat het minder pijnlijk wordt" zei hij zacht en legde een hand op mijn been. "Doe het maar, Luke" zei ik zacht. Hij zette zijn lippen op mijn huid. Mijn hart begon te kloppen.

Koude langere tanden boorden zich in mijn nekvel. Er ging een stekende pijn door mijn lichaam heen. Ik begon te schreeuwen en in zijn hand te knijpen. Hij greep mijn heupen en probeerde zachtjes te doen. Ik voelde warmte door mijn lichaam stromen. Hij haalde zijn tanden uit me. Ik voelde me slapjes.

"Is het gelukt?" Vroeg ik zachtjes. "Ik denk het wel" zei hij. Ik zoog zachtjes op mijn lip, waar nog bloed zat. "Lekker" mompelde ik. "Gaat het?" Vroeg hij zachtjes. "Ik ben prima" zei ik zacht. Ik legde mijn hand op de rand en opeens had ik een stuk in mijn handen. "Oefenen, veel oefenen om je kracht te leren kennen" zei hij. "Dankje Luke" zei ik.

"Trouw met me" zei hij zachtjes in mijn oor.

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang