24. Meeting His Family

1K 66 26
                                    

Anne
Meent hij dit? Hij wilt mij als zijn vriendinnetje. O my god, is dit een droom?

Ik keek hem aan. "Ik wil dat heel graag" zei ik zacht. Hij sloeg zijn armen om me heen en de hele aula begon te joelen. "Zoenen, zoenen, zoenen!" Riepen ze.

Hij drukte zijn zachte lippen op de mijne en het gejoel werd harder. Hij hield me stevig vast. Dit alles is voor ons tweeen perfect geëindigd.

De hele dag zaten we hand in hand naast elkaar. Het maakte me niks uit dat zijn handen koud waren. Het maakte niet uit dat hij krijtwit was. Het maakte me helemaal niks uit wat voor min puntjes hij had. Hij was perfect voor mij.

"Anne, wil je mee mijn ouders ontmoeten?" Vroeg hij. "Vinden ze me wel aardig?" Vroeg ik. Hij knikte. "Je bent bang dat ze je niet aardig vind. Terwijl je bang moet zijn voor een huis vol vampiers" lachte hij.

Ik giechelde. Hij nam mijn hand en trok me mee naar zijn auto en voordat hij de deur opendeed gaf hij me een kusje op mijn wang.

We kwamen aan bij zijn huis en hij opende met gemak de klemmende voordeur. "Wacht eens, ik ken je moeder al" zei ik. Hij knikte. "Mam, ik heb iemand meegenomen" zei Luke.

Liz kwam de kamer in en gaf me een knuffel. "Kom" zei ze en trok me mee, de trap op. "LUKEY HEEFT EEN VRIENDIN!" Gilde Jascha. Ik gaf haar een knuffel. "Dit is mijn man, Andy en mijn zoons, Ben en Jack" zei Liz en ik gaf hen allemaal een hand.

"Lekker ding, Luke" grijnsde Jack en knipoogde naar me. Ik glimlachte en voelde me meteen op mijn gemak. Luke sloeg een arm om me heen. Liz had tranen in haar ogen.

"Lukey wordt zo snel volwassen" zei ze.

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum