19. Message

933 62 17
                                    

Luke
Ik heb het hardop gezegd. En het kan me geen flikker schelen. Ik hoop dat ze het gehoord heeft. Ik veegde mijn ogen af. Ze waren rood, maar niet op de 'ik heb dorst' manier. Maar ze zijn rood van het vele huilen.

Ik liep de wc uit en ging de klas in. Sommige meiden pakten even mijn hand vast en maakten plek voor me om te zitten. Ik knikte even naar sommige om te zeggen dat ik oké was. Maar Anne zat achterin, maar naast haar zat al iemand. Emily, volgens mij. Emily giechelde toen ze me zag.

Ik ging ergens alleen zitten, zoals normaal. Ik kreeg een briefje.

Hi Luke,
Ik heb gehoord wat je op de wc zei. Wil je erover praten?
xAnne

Ik glimlachte naar haar. Ze glimlachte terug. Ik schreef een briefje terug.

Hi Anne,

Het zou fijn zijn om even met je te praten. Heb je na school misschien tijd? Ik pas mijn plannen wel aan, want ik heb echt iemand nodig op het moment.

xxLuke

Ik gooide het terug en ze knikte naar me. Ik glimlachte. Ik ga afspreken met het meisje waar ik verliefd op ben. Smoorverliefd. Ik hoorde alles wat Emily dacht. Iets over Anne's make up en haar golvende haar. Ze ziet er leuk uit. Anne ziet er geweldig uit.

Na school kwam ze naar me toe. "Gaat het weer een beetje?" Vroeg ze en wreef over mijn arm. Ik knikte. Maar eigenlijk schudde mijn hoofd zo hard nee, dat het eraf zou vallen. Ik pakte haar hand. En trok haar mee naar een bankje onder een appelboom. Ze keek me aan, ze had hele mooie ogen. Ze kon zoveel in me beïnvloeden met die onschuldige grote, mooie, blauwe ogen. Ik wil haar zoenen, zo graag.

"Anne..." begon ik. "Wat is er?" Vroeg ze. "Mag ik je zoenen?".

✔I Know What You Are ~ L.H.✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt