5. Bölüm : @NurAkyol123

433 39 24
                                    

Ve muhteşem gazeteciniz Kazanova sahalara geri döndü! Evet kim özledi beni,parmakları göreyim! Neyse. Anchormanlik kariyerimi çıkmaz ayın son perşembesi olan günde anlatırım.

Açıkçası Nur Ablam isteğime geri döndüğünde çok şaşırdım. Çünkü attığım 10 yazardan dokuzu geri dönmedi. Ve okumayacağınızı biliyorum ama çok kırıldım beybisiler. Nur abla,Aranan Anne Bulundu adlı harika yapıtın yazarı olan değerli şahsiyet. Ve ben kendisini eseri için burada tebrik ediyorum.

Bu bölümü bütün KKÖ'nün yağmayalayacağını biliyorum. Talan etmeyen bizden değildir. Onları pıçaklarım.

Hadi bölüm sizinle gardaşlar. Biz yaparken pek keyif aldık. Sizin de aynı keyifi hissetmeniz dileğiyle...

NurAkyol123

1-Adınız?

Nur Akyol : ))

2-Bir yazara sorulacak en önemli soru belki de... Kendinize idol edindiğiniz ya da "Onun ilhamıyla yazıyorum." dediğiniz yazar ve kimse var mı? Varsa adlarını rica edebilir miyim?

"Onun ilhamıyla yazıyorum." durumuna pek uymuyor ama idolüm dediğim tek kişi Tess Gerritsen'dır. Kendisini çok severim,kitaplarına bayılırım. Beynine hayranım. Yarattığı dünyaları,heyecanları okumayı seviyorum. Polisiye kitaplar okumayı çok severim.

3-Günün en çok hangi vaktini seversin? Neden?

Geceyi severim. Herkes yatar,ben bölüm yazarım. Kimse rahatsız etmez,klavyemle baş başa kalırız. O anlar bitmesin isterim.

4-Uğurlu eşya olarak nitelendirdiğiniz bir nesne?

Uğurlu eşyam yok. Yüzükleri severim sadece. Genelde baş parmağıma takarım.

5-Yazmak dışında hoşlandığınız bir hobiniz?

Yüzmeyi,okumayı severim. Yüzmeyi daha yeni öğrendim sayılır ama ondan önce de sudan çıkmazdım. Okumak uzun süredir yaptığım bir iş. Hobi değil ama söylemek istedim. Okurken bambaşka dünyalara yolculuk etmeyi ve şimdiki zamanı unutmayı seviyorum. : ))

6- Yazdıklarını inanarak mı yazıyorsun? Veya şöyle mi desem... Yazdıkların tamamen hayal mi yoksa bazen duyduğun veya yaşadığın olaylardan da oluyor mu?

Bazen yaşadığım ve gördüğüm olaylar bana ilham olabiliyor ancak çoğu zaman tamamen kurgu üzerine yazıyorum. Yatmadan önce yatakta uzanıp saatlerce düşünmeyi seviyorum. Kendime ait bir dünya yaratmak eğlenceli oluyor.

7- Yemek desem? Ne anlatırsın? (Hem isim hem fiil olarak değerlendirebilirsin, Türkçe lastiklidir nereye çekersen çek :D)

Yemek yapmakla aram yoktur ama mükemmel bir yiyiciyimdir.

8- Kaçmaz sorumuz... Issız bir adaya düşsen yanında olmasını isteyeceğin üç şey ne olurdu?

Kitap,kitap,kitap. Kafamı dinlerdim,uzun yürüyüşler yapardım,denizi izlerdim, okurdum güzel olurdu.

9-Okurlarından aldığın ve seni fazlasıyla sarsan(sevinç veya üzüntü fark etmez) bir mesaj ya da yorumu bizimle paylaşabilir misin?

Yazarlarla RöportajDonde viven las historias. Descúbrelo ahora