37. Bölüm : @ilknurvuslat

111 8 6
                                    

1,5 aylık bir aradan sonra herkese yeniden merhaba! Nasılsınız görüşmeyeli, bu sefer epey uzun bir ara oldu🌸 Ben iyiyim, buralara bir ara girmedim, ihmal ettim farkındayım. Mesajlarınıza cevap versem ya da takip ettiğim hikayelerin yeni bölümleri için uygulamayı kullansam da bayağı uzak kaldım. Aslında sorsanız öyle verecek bir cevabım yok, bilemiyorum bir ara ortam ve dönüştüğü kişi beni sıktı. Nedeni asla kimseyle alakalı değil, içinden gelmedi yazarlara röportaj isteği atmak ya da elimdekileri yayınlamak. Gördüğünüz gibi medya da hazırlamadım. Belki bir ara müsait olduğunda hazırlar eklerim bölüme çünkü neredeyse iki aydır tasarım da yapmıyorum hiçbir şekilde.😥 Yazara da ayıp oldu, kusura bakma canım. Gerçekten epey beklettim seni ve bir yazarı daha, özür dilerim sizden. 😣😉😊 O zaman sizi röportajla baş başa bırakıyorum😂

ilknurvuslat34

1-Adınız?

Gerçek adımı söylemek istemem. Takma adım yani göbek adı gibi işte İlknur.

2-Bir yazara sorulacak en önemli soru belki de... Kendinize idol edindiğiniz ya da "Onun ilhamıyla yazıyorum." dediğiniz yazar ve kimse var mı? Varsa adlarını rica edebilir miyim?

Henüz öyle bir yazara sormak istediğim biri yok.

3-Günün en çok hangi vaktini seversin?

Gece. Karanlığı severim. Odamda, yatağımda uzandıgımda tavanda camda ay yüzüme vuruyor. Nedense mutlu oluyorum. 

4-Hayattaki en büyük hayalin ve amacın nedir?

En büyük hayalim Hac'a gitmek. Allah nasip eder inşallah. Ama meslek olarak hayalim, anaokulu öğretmeni olmak. Çocuklarla ilgilenmeyi seviyorum. 

5-Yazmak dışında hoşlandığınız bir hobiniz?

Kitap okumak ve müzik dinlemek.

6- Yazdıklarını inanarak mı yazıyorsun? Veya şöyle mi desem... Yazdıkların tamamen hayal mi yoksa bazen duyduğun veya yaşadığın olaylardan da oluyor mu?

Kitabım hayaldir.

7- Yemek desem? Ne anlatırsın? (Hem isim hem fiil olarak değerlendirebilirsin, Türkçe lastiklidir nereye çekersen çek :D)

Yemek yemeyi severim. Ama yapmakta bana biraz eğlenceli. Lakin yemek yemek, yemek yapmaktan daha kolay.😂😂

8- Kaçmaz sorumuz... Issız bir adaya düşsen yanında olmasını isteyeceğin üç şey ne olurdu?

Issız adaya hiç düşeceğimi tahmin etmemiştim. Yanıma 3 şeyi alırdım ; Kitap, telefon, internet.

9-Okurlarından aldığın ve seni fazlasıyla sarsan(sevinç veya üzüntü fark etmez) bir mesaj ya da yorumu bizimle paylaşabilir misin?

Okurlar, "Ellerine, yüreğine sağlık, yb güzeldi. Çok beğendim" gibi yorumlar beni mutlu ediyor. Lakin kötü yorum ve üzücü yorum bu güne kadar hiç olmadı.

10-Yazarken özel olarak dinlediğin bir müzik var mı?

Kitap iki yazarla ortak yazılıyor. Yazarken müzik dinlemem. Çünkü dikkatim dağılıyor.

11-Ramazanda kaç gün oruç tuttun? Şaka şaka. Yeni bir proje düşünüyor musun?

Ramazanda her günü oruç tutarım. Evet sorun bu değil ama bu soruyu cevaplamak isterim. Oruç tutmalıyız ki ne kadar sabırlı olduğumuzu görelim. Oruç tutmak da namaz kılmak da bizim borcumuzdur. Yeni proje, yeni bir kitap yazacağım mayısın sonlarına doğru inşallah.

12-Sizin için en olan bir kitap?

Merve özcanın kitapları ; Gözlerini haramdan sakın, yüreğini haramdan sakın, ruhunu haramdan sakın ve tanyeri. Merve özcanın kitaplarını daha çok seviyorum. Hatta okudum. Benim için çok güzel bir kitap. 

13-Hamarat,hanım hanımcık bir ev kızı mısın? Yoksa söz konusu temizlik olunca yan gelip yatmaya mı çalışırsın?

İstanbulda, İmam hatip kız lisesinde öğrenciyim. Hanım hanımcıgım. Temizlik konusuna gelecek olursak, biraz sevmiyorum. Yani tabii temizlik imandandır diye hadis var. Dediğim gibi biraz sevemem. Aradan kaynarım. Kaçıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki ev temizliği kim yapıyor diye. Sadece bunu bilmenizi isterim ki, kardeşlerinden en küçügüm. Ve kendimi dünyanın en mutlu insanı gibi hissediyorum.

14-Seninle ilgili bilmediğimiz "ufacık" bir detay?

Henüz öyle olay falan yaşamadım wattpadte.

15-Kendini üç kelimeyle nasıl tanımlarsın?

Biraz soğuk, üşengeç, açık sözlüyüm.

16-Wattpad'e ne zaman üye oldunuz ve amacın ne idi?

15 kasım 2016 da katıldım. Ben kitap okumayı sevmiyordum. Lise hayatıma girdiğimde bir uzak akrabamın kızını tanıyan biri çıktı sınıfımızda. Bana wattpadten bahsetti bilmiyorum onu ne o dedim. Kitap okuma dedim. Sıcak aknlı biri. Kendisi benim dostum. Onu çok seviyorum. Kitap okursun fln dedi. Tamam dedim. Sıra arkadaşım diyelim. Sadece 1 günlüğüne beraber oturduk. Neyse elimde telefonumu aldı. İndirdi. Hesap açtı filan. Baktım kitaplar güzel. Ama sonra bir de baktım ki spiritüel kitaplar var. Öyle kitapları okumayı daha çok seviyorum. Hep spiritüel kitaplar okudum.

17-"Bayanların yaşı sorulmaz." derler ama yaş istesek?

17 yaşıma gireceğim.

18-En sevdiğin insan evresi? Bebek,çocuk,ergen,genç,orta yaşlı,yaşlı... Neden?

Bebek, çocuk. Dediğim gibi çocuklarla ilgilenmeyi çok seviyorum.

19- Kendinle gurur duyduğun bir an?

Kendimle gurur duyduğum bir anım oldu. Ortaokulda 8.sınıftayken, bir çocuk benim yolumu kesmişti. Bana elini uzattı. Tokalaşmak için. Merhaba dedi. Bende öylece onun eline baktım. Sınıftaydık. O okulumuza yeni gelmişti.okulun ilk günüydü. Benim yanımda oturdu. Neymiş yanım boşmuşta ondan.İşte sonra dedi ki sıkmayacak mısın elimi dedi. Bende dedim ki indir o elini. Hd indir full indir dedim. Soğuk konuştum. Çocuk omzuma elini koyacaktı bende yerimden kalkıp ona bağırdım. Tenefüstü o zmn. Geri zekalı mısın sen ya. Ne hakla bana dokunursun aptal diye bağırdım. Kol çantamla omzuna vurdum. Sıradan çıkıp en arkadaki kapalı olan arkadaşımın yanında oturdum. Belki gururlu olmayabilir biraz kendimden gurur duydum o gün.

20- Ve yazarımıza son bir soru... Sana vereceğim malzemeler ile ufak birkaç satır rica ediyorum. Sayfanda paylaş ki yazını,çalınma gibi durumlar olmasın.

·Kırmızı bir kalemlik

·Kay marka su şişesi

·Bant makinesi

·Cımbız

Bana röportaj yaptırdıgınız için. Benimle tanışmak istediğiniz için hepinize teşekkür ederim. 

Teşekkür ederim ;)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 01, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Yazarlarla RöportajWhere stories live. Discover now