10. Bölüm : @Nurselin__

247 27 25
                                    

Bak ben çok sonradan fark ettim bölüm notu yazmayı unuttuğumu niye hatırlatmadınız ya! Valla çok özür dilerim Nurselin Ablacım. Sen benim kusuruma bakma.😢😢😢

Açıkçası ben de kitabına yeni başladım! Bu mutlu haberi de duyurduğuma göre vatana millete hayırlı olsun diyelim. ^^

Ben Nurselin ablanın röportajında en çok geceyi sevmesine ve kendi hikayesinden derece elde edemese de hikayesine karşı bu duyguları hissetmesine vuruldum.

Evet ben de leyl kuşuyum ve evet,yaramı deşmeyin benim de derece kazanamamış bir hikayem var ve evet gurur duyuyorum ben de :** -cümlenin uzunluğuna gelin sfsfgfs-

Neyse phen kaçar,size de keyifli keyifli okumalar 💕💕💕

Nurselin__

1-Adınız?

Adım Nurselin 😄

2-Bir yazara sorulacak en önemli soru belki de... Kendinize idol edindiğiniz ya da "Onun ilhamıyla yazıyorum." dediğiniz yazar ve kimse var mı? Varsa adlarını rica edebilir miyim?

Victor Hugo,Tolstoy,William Sheakspare,Nehir Erdem.

3-Günün en çok hangi vaktini seversin? Neden?

Genellikle geceyi daha çok severim. Uyku ile pek aram olmadığından ve etraf sessiz olduğundan dolayı. O zaman daha rahat hissediyorum.

4-Uğurlu eşya olarak nitelendirdiğiniz bir nesne?

Yok .😄

5-Yazmak dışında hoşlandığınız bir hobiniz?

Kitap okumayı seviyorum ve müzik aşığıyım arada da acemi olarak resim çiziyorum.

6- Yazdıklarını inanarak mı yazıyorsun? Veya şöyle mi desem... Yazdıkların tamamen hayal mi yoksa bazen duyduğun veya yaşadığın olaylardan da oluyor mu?

Yazdıklarım çoğunlukla hayal dünyamın eseri ama etrafımda yaşanan çarpıcı olsun ya da olmasın en ufak bir kelime hatta harf dahi bazen bir bölümün bazen de tüm bir kitabın konusu olabiliyor.😄

7- Yemek desem? Ne anlatırsın? (Hem isim hem fiil olarak değerlendirebilirsin, Türkçe lastiklidir nereye çekersen çek :D)

Yemek... Aslında düzenli bir yemek alışkanlığım yok. Daha çok ayaküstü atıştırmalıkları seviyorum onun dışında ise bir veya iki öğün anca yiyorum.

8- Kaçmaz sorumuz... Issız bir adaya düşsen yanında olmasını isteyeceğin üç şey ne olurdu?

Hımm... Kitaplarım,annem ve kardeşlerim. Başka bir şey ihtiyacım yok.😄

9-Okurlarından aldığın ve seni fazlasıyla sarsan(sevinç veya üzüntü fark etmez) bir mesaj ya da yorumu bizimle paylaşabilir misin?

Aslında okurlarımdan gelen yorumlara göre ruh halim değişebiliyor. Üzgün olduğum anda çok mutlu olabiliyorum tek bir yorumla ama en üzeni söyleyecek olursam; bir okurumun -ya da okur diyebilir miyim emin değilim ama- beni tanımadan egoist demesi olmuştu.

10-Yazarken özel olarak dinlediğin bir müzik var mı?

Genel olarak yazdığım bölüme göre müziklerim değişir ama  çoğunlukla klasik müzikle bölüm yazmayı seviyorum. (Beethoven,Chopin,Mozart,Debussy,Vivaldi...)

11-Ramazanda kaç gün oruç tuttun? Şaka şaka. Yeni bir proje düşünüyor musun?

Aslında bir sürü kitap var aklımda ama şu an tamamiyle Seçmece Gelin'e odaklandım☺ Fakat onun yanında yeni bir kitap olarak şu anda üzerinde çalıştığım ZEHİRLİ SARMAŞIK kitabını yayınlayabilirim.☺Daha tam karar veremedim.

12-Sizin için en olan bir kitap?

Sefiller ☺

13-Hamarat,hanım hanımcık bir ev kızı mısın? Yoksa söz konusu temizlik olunca yan gelip yatmaya mı çalışırsın?

Hanım annemin hanım kızıyım ☺ Temizlik yemek benden sorulur falan diyormuşum :D Şaka bir yana ama temizlik ve yemeği ben yapıyorum genelde ☺

14-Seninle ilgili bilmediğimiz "ufacık" bir detay?

İlk tanıştığım insanlara aşırı soğuk davranırım. Hatta o kadar ki okulun ilk iki haftası boyunca kimse ile konuşmadım. :D

15-Kendini üç kelimeyle nasıl tanımlarsın?

Sessiz,soğuk,biraz da nazlı.

16-Wattpad'e ne zaman üye oldunuz ve amacın ne idi?

Aslında bu benim üçüncü hesabım falan. :D (Evet girdiğim tüm hesapların şifresini unuttum da :D)İlk üye olma sebebim sadece kitap okumaktı sessiz okuyucuydum yani ☺Sonra ise kafamda bir sürü beliren senaryolara daha fazla kayıtsız kalamayarak yazmaya başladım.

17-"Bayanların yaşı sorulmaz." derler ama yaş istesek?

Niye sorulmasın yahu :D Sorulur sorulur :D 17 yaşındayım ☺

18-En sevdiğin insan evresi? Bebek,çocuk,ergen,genç,orta yaşlı,yaşlı... Neden?

Bebeklere bayılıyorum çok şekerler ☺ Düşünün ağlamalarını bile seviyorum:D

19- Kendinle gurur duyduğun bir an?

Kendimle gurur duyduğum an... İlk hikaye denememdi. Okulda bir yarışma vardı ve ben daha o zaman çok acemiydim ama okuyan herkesi ağlattığımda gelecek vaad ettiğimi düşünerek kendimle gurur duymuştum. Gerçi bir derece elde edemesem de en gurur duyduğum an o andı ☺

20- Ve yazarımıza son bir soru... Sana vereceğim malzemeler ile ufak birkaç satır rica ediyorum. Sayfanda paylaş ki yazını,çalınma gibi durumlar olmasın.

·Kırmızı bir kalemlik

·Kay marka su şişesi

·Bant makinesi

·Cımbız

Genç kızın gözleri duvardaki saate kayarken okul saatinin yaklaştığını fark ederek elindeki kırmızı kalem kutunun fermuarını kapattı ve çantasına attı. Çantasının fermuarını da kapattıktan sonra komidinin üzerinde duran Kay marka su şişesini aldıktan sonra çantasının suluk kısmına yerleştirdi. Tam kapıdan çıkacakken aklına sivilce katili,durum kurtarıcı cımbızını ve gün içinde aklına gelen güzel sözleri yazdığında kağıtlarını yapıştırmak için bant makinesini alarak evden çıktı.

Teşekkür ederim. ;)

Yazarlarla RöportajHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin