15. Bölüm : @GizliVampir1

214 34 12
                                    

Öncelikle şu konuda bir anlaşalım,sana hitap edebileceğim bir adın yok bu yüzden kısaca Vampire diyeceğim. Çok ilginç olacak ama hadi hayırlısı.🤔

Şimdi Vampire'ciğim,çok naziksin. Gecenin bir yarısı,sorularıma dönüş yaptığın için teşekkür ederim.

Ayrıca sınavında da başarılar. Benim de geçen seneydi. Hikayeni okumadım,ama güzeldir umarım. Bana tavsiye edilmiştin.

Ne diyebilirim ki? Vampire'nin röportajı aşağıda,meraklıları buraya.👇👇👇

GizliVampir1

1-Adınız?

Kişisel bilgilerimi söylemiyorum. (:

2-Bir yazara sorulacak en önemli soru belki de... Kendinize idol edindiğiniz ya da "Onun ilhamıyla yazıyorum." dediğiniz yazar ve kimse var mı? Varsa adlarını rica edebilir miyim?

Açıkçası nursu_cugalir bayıldığım bir yazar. İdol olarak edindiğim bir yazar denebilir. Ayrıca @SiyahLotus_ da var. Ona da bayılıyorum. Ve ikisi de idolüm dediğin yazarlardan.

3-Günün en çok hangi vaktini seversin?

En çok öğle vaktini seviyorum. Ve o vakitte daha çok enerjik ve neşeli oluyorum.

4-Hayattaki en büyük hayalin ve amacın nedir?

Hayattaki en büyük amacın ve hayalim uzay mühendisliği. Uzay la ilgilenmeyi gerçekten çok seviyorum ve gezegenler, yıldızlar... Hepsi bana olağanüstü geliyor.

5-Yazmak dışında hoşlandığınız bir hobiniz?

Müzik dinlemek. O şarkının dizelerinde kaybolmak müthiş bir his. (:

6- Yazdıklarını inanarak mı yazıyorsun? Veya şöyle mi desem... Yazdıkların tamamen hayal mi yoksa bazen duyduğun veya yaşadığın olaylardan da oluyor mu?

Yazdıklarımın ufak bir kısmında duyduğum ve yaşadığım olaylara da yer veriyorum elbette. Ama daha çok değiştirerek yazıyorum. Yaşadığım/duyduğum bir olaya bazı şeyler ekliyorum veya çıkarıyorum.

7- Yemek desem? Ne anlatırsın? (Hem isim hem fiil olarak değerlendirebilirsin, Türkçe lastiklidir nereye çekersen çek :D)

Karnım da acıkmıştı. :D Patlıcan yemeğinden bir kaşık alındıktan sonra yenen karpuz derim dkjcdjds Bu ikiliyle marul arası makarna ikilisi kapışır. :D

8- Kaçmaz sorumuz... Issız bir adaya düşsen yanında olmasını isteyeceğin üç şey ne olurdu?

Takvim,kitap ve şarkı olurdu. Oradan kurtulmaya çalışmak yerine biraz tadını çıkartırdım.

9-Okurlarından aldığın ve seni fazlasıyla sarsan(sevinç veya üzüntü fark etmez) bir mesaj ya da yorumu bizimle paylaşabilir misin?

Kitabımı ilk yayınladığım zaman gelen ilk yorum elbette. Sıradan bir yorum gibiydi, yalnızca kitabımın güzel olduğunu ifade etmişti. Ama beni çok mutlu etmişti ve mutluluğumu hâlâ unutamıyorum.

10-Yazarken özel olarak dinlediğin bir müzik var mı?

Yazarken Şebnem Ferah-Yalnız dinliyorum. Özel olarak dinliyorum denemez,genellikle onu dinliyorum. Son zamanlarda da Melanie Martinez'i dinliyorum.

11-Ramazanda kaç gün oruç tuttun? Şaka şaka. Yeni bir proje düşünüyor musun?

:D Yeni bir kitap düşünüyorum. Hatta aklımda üç tane kurgu var ama ilk bölümlerini bir türlü yazamadım. Yazdıklarımı beğenmedim. İlk bölümlerini yazsam gerisi gelecek de. :D

12-Sizin için en olan bir kitap?

Benim için en önemli kitap Wattpad'de okuduğum Yeşil Prenses. Final sahnesini bugün okudum ve yeniden ağladım. ): Basılmış eser olarak Anka'nın Dönüşü. Gerçekten bayıldığım bir kitaptı. (:

13-Hamarat,hanım hanımcık bir ev kızı mısın? Yoksa söz konusu temizlik olunca yan gelip yatmaya mı çalışırsın?

Şimdi yalan söylemeyeyim söz konusu temizlik olunca yan gelip yatmaya çalışırım. 😀 Temizlikle alakam yoktur ve bu yüzden her zaman azar işitirim. Ama misafirler geldiği zaman hanım hanımcık ev kızı moduna geçerim. :D

14-Seninle ilgili bilmediğimiz "ufacık" bir detay?

Şıpsevdi biriyim denebilir. Birinden hemen hoşlanmaya başlarım ama bunun geçici olduğunu bilirim ve pek umursamam. 'Birini sevdin mi?' diye sorulunca bu yüzden hep hayır derim.

15-Kendini üç kelimeyle nasıl tanımlarsın?

Asosyal,kin tutamayan,sabırsız olurdu. Çünkü hiçbir zaman biri bana yaklaşmadan yaklaşmam. Kimseye kim tutamam,o anlık sinirle her ne kadar sövsem de kin tutamam. Sabırsız biriyim, bir şey anında olsun isterim. İyisi olsun geç olsun demek yerine şimdi olsun kötü olsun diyerek pişman olduğum çok şey var.😀

16-Wattpad'e ne zaman üye oldunuz ve amacın ne idi?

Wattpad'e 2016 Aralık ayında üye oldum ve amacım kitap yazmaktı. Yalnızca bu amaçla kullanacağımı düşünüyordum ama sonradan okumaya da başladım.

17-"Bayanların yaşı sorulmaz." derler ama yaş istesek?

13,5. Ama biz yuvarlak hesap 14 diyelim. TEOG mağdurlarındanım. ):

18-En sevdiğin insan evresi? Bebek,çocuk,ergen,genç,orta yaşlı,yaşlı... Neden?

Çocuk. Çünkü hiçbir şeyin farkında değilsin ve kimse seni yaptığın şeyler için yargılamıyor. İstediğin gibi koşup oynayabilirsin. Her şeyin en güzel olduğu yaş o bence. Hem sınav derdin de yok.

19- Kendinle gurur duyduğun bir an?

Sanırım ilkokuldayken öğretmeninin anneme karşı beni övmesi. Çok mutlu olmuştum.😊

20- Ve yazarımıza son bir soru... Sana vereceğim malzemeler ile ufak birkaç satır rica ediyorum. Sayfanda paylaş ki yazını,çalınma gibi durumlar olmasın.

·Kırmızı bir kalemlik

·Kay marka su şişesi

·Bant makinesi

·Cımbız

Kırmızı bir kalemlikle kay marka su şişesini bant makinesinden aldığım bantla bantladım. Görüntü göz kanatacak gibi olunca cımbızla bantı söktüm.😊

Biraz (bayağı) saçma oldu sanki ama aklıma bu geldi. Asıl ben teşekkür ederim.😊

Teşekkür ederim ;)

Yazarlarla RöportajHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin