29. Bölüm : @Anesrum

157 16 54
                                    

Söylenebilecek pek bir şey yok, ama Sena ablaya teşekkür ederim, kabul ettiği için. Bir de bu afişe gerçekten çok uğraştım, o yüzden iyi ya da kötü herkes fikrini belirtebilir mi? 😂

Keyifli okumalar💕💕

Anesrum

1-Adınız?

Sena Yağmur.

2-Bir yazara sorulacak en önemli soru belki de... Kendinize idol edindiğiniz ya da "Onun ilhamıyla yazıyorum." dediğiniz yazar ve kimse var mı? Varsa adlarını rica edebilir miyim?

"Onun ilhamıyla yazıyorum." dediğim bir yazar yok, benim en büyük ilham kaynağım kendim. Kendi hislerim, gözlemlediklerim, yaşadıklarım, tanık olduklarım. Fakat fazlasıyla hayranlık besleyip saygı duyduğum üç yazar var, bir gün onların bana hissettirdiklerini benim yazılarımı okuyanlara hissettirmeyi umuyorum. Onlar da J.K Rowling, Victor Hugo ve Stieg Larsson.

3-Günün en çok hangi vaktini seversin?

Net bir fikrim yok ama sanırım şafak vaktini.

4-Hayattaki en büyük hayalin ve amacın nedir?

İleride gurur duyabileceğim, iyi, doğru bir insan olmak.

5-Yazmak dışında hoşlandığınız bir hobiniz?

Çizmek, tiyatro, okumak, oyun oynamak.

6- Yazdıklarını inanarak mı yazıyorsun? Veya şöyle mi desem... Yazdıkların tamamen hayal mi yoksa bazen duyduğun veya yaşadığın olaylardan da oluyor mu?

İlk soruya şöyle cevap vereyim: yazdıklarımı her zaman inanarak yazmıyorum çünkü her zaman kendi frekansımda olan karakterlerin duygularını paylaşmıyorum. Benim fikirlerime zıt düşen insanlara da kişilik verdiğimde inanmadığım şeyleri de savunmam gerekiyor. Diğer soruya gelirsek, ikisinin de ortası diyebiliriz. Biyografi olmayan hiçbir şeyin tamamen gerçeklere dayanabileceğini düşünmüyorum, aralarında muhtemelen hayallerden doğmuş olaylar ve insanlar vardır. Benim için ise ikisi de geçerli. Bazı şeyler tanık olduğum şeyler, bazı şeyler şahsen yaşadıklarım, bazıları ise delice bir hayalden ibaret.

7- Yemek desem? Ne anlatırsın? (Hem isim hem fiil olarak değerlendirebilirsin, Türkçe lastiklidir nereye çekersen çek :D)

'Yemek' kelimesini okuduğum anda  'cannibalisme' kelimesi geldi aklıma. Fransızca olan bu kelimenin anlamı 'yamyamlık', sonuçta o da yemek içeren bir eylem.

8- Kaçmaz sorumuz... Issız bir adaya düşsen yanında olmasını isteyeceğin üç şey ne olurdu?

Çeken, şarjı tam bir cep telefonu, kulaklık ve herhangi bir kitap.

9-Okurlarından aldığın ve seni fazlasıyla sarsan(sevinç veya üzüntü fark etmez) bir mesaj ya da yorumu bizimle paylaşabilir misin?

Birisi mücadele etmesine katkıda bulunduğum için teşekkür etmişti, sanırım en çok bu yorumu okuduğumda kendimi huzurlu hissetmiştim.

10-Yazarken özel olarak dinlediğin bir müzik var mı?

Her hikayeye farklı bir şarkı listem var, bu yüzden yazarken dinlediğim özel bir şarkım yok.

11-Ramazanda kaç gün oruç tuttun? Şaka şaka. Yeni bir proje düşünüyor musun?

Yazan herkes bir - iki adım ilerisini düşünür, bir hikaye oluşturmak ve onu parçalara ayırmak için bu özelliği bulundurmanız gerekir. Gerçekleşmesi için şuanda mücadele verdiğim, üzerinde çalıştığım bir projem var, evet. Wattpad üzerinde ise şuan için tek odak noktam güncel olarak yazdığım hikayem: BULUTLAR DA AĞLAR.

Yazarlarla RöportajWhere stories live. Discover now