12. Bölüm : @Oguz_Han51

148 23 9
                                    

Selamlar! Aslında çekilişte selam vermiştim herkese ama yine vermek geldi içimden. Bir de farsça diyelim bakalım,Salâm. İtalyanca da söyleyelim mi genjler, Ciao. 🙌

Biraz saçmaladım ama hadi hayırlısı.

Öncelikle, hepinize selamlar falan deyip iki dil daha sayarmışım snmsnejkdke. Özlemişim buraları. Bölüm yazmayı, çoğu kişi bu kısma değil de röportajın içeriğine yorum yapsa da gerçekten özlemişim. Son bölümün üstünden kaç ay geçti acaba?  Üşendim şimdi,ama son çekiliş bölümünü yayınlayalı 9 gün oldu onu biliyorum.

Neyse,geçelim mi röportaja?

Oguz_Han51

1-Adınız?

Selam önce beni bu röportaja dahil ettiğiniz için teşekkürler. İsterseniz sorulara geçebiliriz. Adım Oğuzhan soyadım Ökten.

2-Bir yazara sorulacak en önemli soru belki de... Kendinize idol edindiğiniz ya da "Onun ilhamıyla yazıyorum." dediğiniz yazar ve kimse var mı? Varsa adlarını rica edebilir miyim?

Aslında beğendiğim birçok yazar var ama birini tercih etmem ve onun ilhamıyla yazdığımı düşünürsem bu yazar kesinlikle Sir Arthur Conan Doyle olur.

3-Günün en çok hangi vaktini seversin? Neden?

Günün en çok sevdiğim vakti ikindi vakti yani saat 6 gibidir. Nedeni ise kendime daha çok vakit ayırabiliyorum.

4-Uğurlu eşya olarak nitelendirdiğiniz bir nesne?

Biraz tuhaf olacak ama hırka mont benzeri eşya nedeni ise üzerimde sürekli olmasından olmayınca sanki ters gidecek bir şeyler olacak gibime geliyor üsrümde hırka olunca nedense şanslı gibi hissediyorum. Cevabı düzeltmek gerekirse uğurlu eşya olarak nitelendirdiğim eşya hırka olurdu.

5-Yazmak dışında hoşlandığınız bir hobiniz?

Bilgisayar oyunları özellikle de online oyunları oynamak.

6- Yazdıklarını inanarak mı yazıyorsun? Veya şöyle mi desem... Yazdıkların tamamen hayal mi yoksa bazen duyduğun veya yaşadığın olaylardan da oluyor mu?

Aslında yazdıklarım birden gelişiyor ve aslında her yazdığım kitabın karakteri içimde bir yerde gerçekten var gibi bu durumda ne yazacağım konusunda tereddütte kalmıyorum kendisi geliyor ben ise sadece parmaklarımla harflere dokunuyorum.

7- Yemek desem? Ne anlatırsın? (Hem isim hem fiil olarak değerlendirebilirsin, Türkçe lastiklidir nereye çekersen çek :D)

Aslında yemeği zevk için yiyen kişilerden değilim sadece çok aç olursam yemeği yerim ayrıca yemek de seçmem ama dünyada özellikle tatmak istediğim lezzetler de yok  değil.

8- Kaçmaz sorumuz... Issız bir adaya düşsen yanında olmasını isteyeceğin üç şey ne olurdu?

El baltası,birkaç kutu kibrit uzun bir halat.

9-Okurlarından aldığın ve seni fazlasıyla sarsan(sevinç veya üzüntü fark etmez) bir mesaj ya da yorumu bizimle paylaşabilir misin?

Yazarlarla RöportajWhere stories live. Discover now