7. Bölüm : @visnelivampir

512 54 165
                                    

Dayanamadım paylaştım yaw :D

Fazla randomlu bir röportajdı. Kelimesi kelimesine yazmayı ilke edindiğim için randomların tek bir harfini bile atlamamaya çalıştım. Ve inan fazlasıyla zordu Ayşe xdxdxddxd :DF

Neyse. Pek konuşasım gelmiyor artık. Keyifli okumalar dilerim hepinize. Bir dahaki bölümde görüşmek üzere!

visnelivampir

1-Adınız?

Ayşe 😃

2-Bir yazara sorulacak en önemli soru belki de... Kendinize idol edindiğiniz ya da "Onun ilhamıyla yazıyorum." dediğiniz yazar ve kimse var mı? Varsa adlarını rica edebilir miyim?

-Sabahattin Ali
-Oğuz Atay
-Özdemir Asaf
-Serkan Özel
-Ahmet Batman

3-Günün en çok hangi vaktini seversin? Neden?

Gece çünkü ben iş yapmaktan nefret ederim,gece eve misafir gelmiyor...

4-Uğurlu eşya olarak nitelendirdiğiniz bir nesne?

Ya benim aslında uğurlu eşyam yok ben açken çok agresif huysuz biriyim açıkçası yemek yedikten sonra hani evim yıkılsa dünya yansa gülerim bcbgjg

5-Yazmak dışında hoşlandığınız bir hobiniz?

Kitap okumak
Müzik dinlemek
Gıybet
Yabancı modelleri kesmek...

6- Yazdıklarını inanarak mı yazıyorsun? Veya şöyle mi desem... Yazdıkların tamamen hayal mi yoksa bazen duyduğun veya yaşadığın olaylardan da oluyor mu?

Hayal dünyam çok geniştir ben duyduklarımı düşünerek yazıyorum. Mesela bir deli görüyorum sokakta onu kitabıma anında yazarım ama ben o deliye bir geçmiş eklerim onu diğer delilerden ayıran.

7- Yemek desem? Ne anlatırsın? (Hem isim hem fiil olarak değerlendirebilirsin, Türkçe lastiklidir nereye çekersen çek :D)

Ya ne diyeyim ki? Yemek din olsa ben Tanrı olurum. Abi yemek öyle kutsal bir şey ki... İsim olarak değerlendirirsem sanırım değerlendirdim kutsal bir şey. Yemek yani fiil olarak değerlendirirsem altına iki ok çekerim fiziği obez olanlar ve ruhu obez olanlar ve ben hepsinden hallice hdnhdjdh

8- Kaçmaz sorumuz... Issız bir adaya düşsen yanında olmasını isteyeceğin üç şey ne olurdu?

Kimi alırdım veya neyi güzel soru bu soruyu hep düşünürüm ama hiç cevap bulamazdım herhalde varsa bir adet Emil Graace gibi yakışıklıyı , sonra sanırım bıçak yılan eti güzel oluyormuş adada yılan var değil mi? Ve bir de ped malum gün Emil'imin yanında rezil olmayayım

9-Okurlarından aldığın ve seni fazlasıyla sarsan(sevinç veya üzüntü fark etmez) bir mesaj ya da yorumu bizimle paylaşabilir misin?

Üzen yorumları söyleyemeyeceğim küfür içeriklidir... Her neyse beni annesine anlattığını söyleyen okurlarım var onlara sarılmak istiyorum.

10-Yazarken özel olarak dinlediğin bir müzik var mı?

Ben tam anlamıyla son feci bisiklet ve Peyk hastayımdır. Hatta şu anda Peyk-don kafa dinliyorum tavsiye de ederim.

11-Ramazanda kaç gün oruç tuttun? Şaka şaka. Yeni bir proje düşünüyor musun?

7 kitap yazıp 1 kitap yazıyorum diğer yazarların resmen ilham hakkını yiyorum... İsraf olmasın durmam gerek artık.

12-Sizin için en olan bir kitap?

Kürk Mantolu Madonna

13-Hamarat,hanım hanımcık bir ev kızı mısın? Yoksa söz konusu temizlik olunca yan gelip yatmaya mı çalışırsın?

Eve gelecek misafirin oğlu varsa hele de zenginse ağzımla kuş tutarım dermişim... Beni iki şey oturduğum yerden kaldırır.
1. Terlik 2. Para

14-Seninle ilgili bilmediğimiz "ufacık" bir detay?

Bilmedikleri bir detay ben jüpiterden geldim beatbox yapacağım... Yok vallahi aslında var da söylemem sır,insanın sırrı olmadan yaşamasının anlamı da olmazmış.

15-Kendini üç kelimeyle nasıl tanımlarsın?

Agresif

Dobra

16-Wattpad'e ne zaman üye oldunuz ve amacın ne idi?

2015'te sanırım yazmaktı ama aslında annem kitap almama kızıyor diye okumaktı amacım dhndhdj ama o zaman yazılan kitaplar hep 1.20 boyundaki bir çocuğun hayal dünyası gibiydi 1.80'lik duvarların arkasını göremiyorlardı ben 1.70'im bu arada oturdum uzanamıyorsam kırarım duvarları deyip kırdım...

17-"Bayanların yaşı sorulmaz." derler ama yaş istesek?

17 yaşındayım vay be 17. soruya 17. yaş wuhuuu!! Ya bir kere o sözü evde kalmış teyzeler uydurmuş kadının kilosu sorulmaz asıl şahsen ben kilomu söylemezdim.

18-En sevdiğin insan evresi? Bebek,çocuk,ergen,genç,orta yaşlı,yaşlı... Neden?

Hımm bebekler sevimli ama zırıl zırıl
Çocuklar mıy mıy
Ergenler dert dert
Gençler evlilik evlilik
Orta para para
Yaşlı ilaç ilaç
Benim tercihim ölüm,çünkü istek,arzu,ihtiyaç her şey bitti sessizlik .

19- Kendinle gurur duyduğun bir an?

Hayatımda ilk defa seni yolarım diyen bir kız karşısında 3 saniyeden fazla sabredip yolarsın demek gerçi sonra yine dövmüştüm ama olsun.

20- Ve yazarımıza son bir soru... Sana vereceğim malzemeler ile ufak birkaç satır rica ediyorum. Sayfanda paylaş ki yazını,çalınma gibi durumlar olmasın.

·Kırmızı bir kalemlik

·Kay marka su şişesi

·Bant makinesi

·Cımbız

Son model telefonunu eline alıp tuvalete gitmek için kalktığında hızla koşup çantasını kurcaladım ımm içinde dudakları kadar kırmızı bir kalemlik,kay marka su şişesi ve cımbız vardı... Siktir! Bir saniye elime bir şey batmıştı biraz alta baktığımda keskin demiri elime batan bant makinesini görmem bir oldu bu neydi dostum? Bıyıklarını bantla mı alıyordu bu kız???

Teşekkür ederim ;)

Yazarlarla RöportajWhere stories live. Discover now