Κεφάλαιο 18

19 4 0
                                    

Η κοπέλα, με το μαύρο κολλητό της τζιν και το μαύρο δερμάτινο τζάκετ της που τελείωνε στη μέση της και φαινόταν η κόκκινη της μπλούζα, με πλησίασε.
<<Γειά. Είμαι η Νέμεσις και από ότι φαίνεται είμαστε αδελφές.>> μου είπε.
"Τελικά δεν ήθελε και πολύ κόπο για να βρω την αδελφή μου" σκέφτηκα
<< Και από εδώ είναι ο πατέρας μας>> μου είπε αφού είδε πως δεν θα μίλαγα και έδειξε τον κύριο με το πράσινο πόλο μπλουζάκι και ένα τζιν. Χαιρέτησα με το χέρι μου χωρίς όμως να πω τίποτα.
<< Θα σου δείξω που θα μείνεις!>> Μου είπε η Νέμεσις και βγήκαμε από το κόκκινο και μαύρο δωμάτιο. Περάσαμε κάπου στους έντεκα διαδρόμους και σταματήσαμε σε μια μπλε πόρτα ίδια με το χρώμα της μπλούζας μου. Μπήκαμε στο δωμάτιο και παρατήρησα πως ήταν μαύρο και μπλε όπως τα ρούχα μου. Γύρισα να κοιτάξω τη Νέμεσις και η κόκκινη της μπλούζα είχε μεταλλαχθεί σε μια ίδια χρώματος με τη δική μου.
<<Εδώ θα μείνεις. Στη ντουλάπα σου έχει πολλά ρούχα νομίζω θα σου αρέσουν. Θα έρθω να σε πάρω στις οκτώ. Να φοράς κάτι πιο επίσημο από... Φόρμα>> είπε υποτιμητικά για το παντελόνι μου.
<<Εντάξει. Θα περιμένω!>> είπα και η πόρτα πίσω μου έκλεισε. Το δωμάτιο είχε ένα διπλό κρεβάτι με μια γαλάζια κουνουπιέρα. Τρία πολύ μαλάκα μαξιλάρια και ένα άλλο τόσο πιο μαλακό στρώμα. Άνοιξα την ντουλάπα και είδα πολλά ταμπελάκια που προσδιόριζαν τον τύπο και το χρώμα των ρούχων. Π.χ. Κόκκινο ή Επίσημο ή Πιτζάμες.
Το μάτι μου σταμάτησε στις πιτζάμες και πήρα τις πρώτες που βρήκα. Ήταν ένα ζευγάρι κόκκινες πιτζάμες με τη στάμπα 'Revenge' δηλαδή εκδίκηση. Μόλις φόρεσα τις κόκκινες πιτζάμες ο χρωματισμός του δωματίου άλλαξε στο κόκκινο χρώμα που είχαν οι πυτζάμες μου. Ήταν πολύ βολικές όπως και το κρεβάτι έτσι δεν πρόλαβα να σκεφτώ για το τι είχε γίνει εκείνη την μέρα, καθώς ο ύπνος με πήρε κατευθείαν.

Μια Αλλιωτικη 'Ταινία'Where stories live. Discover now