Κεφάλαιο 19

18 4 0
                                    

Η πόρτα του δωματίου μου χτύπησε. Δεν περίμενα κανέναν εξάλλου ήταν μόνο μία το μεσημέρι. Έφτιαξα λίγο τα μαλλιά μου και άνοιξα σιγά- σιγά την πόρτα. Ήταν ο Έρικ.
<<Γειά! Ήρθα να σε πάρω να πάμε να φάμε. Είναι η ώρα ξέρεις!>> μου είπε
<<Ωραία. Πέρασε μέσα, αλλά πρέπει να με περιμένεις για να ντυθώ!>> του είπα και απάντησε με ένα καταφατικό νεύμα. Ήμουν έτοιμη να τον ρωτήσω τι φοράμε σε τέτοιες περιστάσεις, όμως ένα ταμπελακι που έγραφε 'μεσημεριανό' με πρόλαβε. Φόρεσα ένα hot pink τζιν και ένα denim μακρύ πουκάμισο.
<<Είμαι έτοιμη!>> είπα στον Έρικ και εκείνος χαμογέλασε αμήχανα. Βγήκαμε από το δωμάτιό μου που πάλι είχε αλλάξει χρώματα και κατεβήκαμε κάτι στριφογυριστές σκάλες. Φτάσαμε σε ένα τεράστιο δωμάτιο με τραπέζια των τεσσάρων ατόμων. Άφησα τον Έρικ να διαλέξει το που θα κάτσουμε, σίγουρα θα έχει καλές παρέες εδώ.
Κοιτάζοντας τα αλλά τραπέζια ο Έρικ ξερόβηξε τραβώντας μου την προσοχή.
<< Έμι να σου συστήσω. Από 'δω ο Σιντ...>>
<<Σίντνεϋ παρακαλώ! Γεια σου Έμιλυ>> είπε η Νέμεσις διακόπτοντας τον Έρικ.
<<Εσύ φώναζε με όπως θες!>> είπε τελικά ο Σιντ και η Νέμεσις στριφογύρισε τα μάτια της.
<<Σας πειράζει να κάτσουμε εδώ ή θα ενοχλήσουμε τα πιτσουνάκια;>> είπε ο Έρικ με το κοροϊδευτικό του ύφος κοιτάζοντας την Νέμεσις.
<<Φυσικά και όχι Έρικ!>> είπε ο Σιντ, ενώ η Νέμεσις έριξε στον Έρικ το πιο δολοφονικό βλέμμα που μπορούσε. Έτσι καθίσαμε και όλοι μαζί παραγγείλαμε, επειδή και οι νέοι μου (από ότι φαίνεται) φίλοι δεν το είχαν κάνει. Η ώρα είχε περάσει και έτσι εγώ και ο Έρικ φύγαμε.
<<Μην με ξεχάσεις ετσι; Στις οκτώ στο δωμάτιό σου!>> μου φώναξε η Νέμεσις και εγώ μόλις που την άκουσα.
<<Εδώ είμαστε... >> είπα και σταμάτησα σε μια hot pink πόρτα που ξεχώριζε λόγο του χρώματος της.
<<Εδώ... Τα λέμε αύριο λοιπόν. Στις εννιά θα έρθω να σε απαγάγω!>> είπε ο Έρικ χασκογελώντας και με χαιρέτησε.
<<Τα λέμε>> είπα και έκλεισα την πόρτα
Φόρεσα τις κόκκινες πιτζάμες μου, έβαλα τα γαλάζια ακουστικά μου και άρχισα να τραγουδάω το αγαπημένο μου τραγούδι της Taylor Swift.


Μια Αλλιωτικη 'Ταινία'Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ