×5

461 74 77
                                    

Luke'un sırtı sertçe duvarla buluştuğunda çocuğun dudakları arasından bir inleme döküldü ve bakışları, ona öfkeyle bakan Calum'a döndü. Çocuk yumruklarını sıkıyor, Luke'a vurmamak için kendisini zor tutuyordu.

"Bundan nefret ettiğimi biliyorsun, ahmak!" diye bağırdı Calum öfkeyle. Ardından Luke'a doğru bir adım atıp onun önüne geldi. "Aşk acısı falan mı çekiyorsun, Luke? Ya da başka bir şey? Sana bunu yaptıracak ne yaşamış olabilirsin ki dün gece?"

Söylesem bana inanacakmışsın gibi.

"Bir bok değil" dedi Luke öfkeyle. Calum'ın hiçbir şey bilmeden ona sataşması sinirlerini bozmuştu. Çocuğun yanından geçip gidecekken Calum onu bileğinden yakaladı ve tekrar duvara doğru ittirdi. Luke bu sefer sırtındaki ağrıyı umursamadan, kızgın gözlerle Calum'a baktı. Calum da ona aynı şekilde bakıyordu.

"Hayır" dedi esmer çocuk öfkeyle. "Bana bir açıklama yapacaksın. Ve bu açıklamanın seni pataklamamı engelleyeceğini de düşünme."

Luke, Calum'ın sert tepkisine karşı kaşlarını çattı. Sen istedin, Hood.

"Sana ya da herhangi birine açıklama yapmak zorunda değilim." Sarışın çocuk, Calum'ı ittirip gidecekken Calum bu sefer onu omzundan tutup kendisine çevirdi ve elleri anında Luke'un tişörtünün yakasını kavrayıp onu duvara yasladı. Tek eliyle çocuğun tişörtünü tutmaya devam etti, diğer eli yumruk şeklinde havaya kalktı ve Luke'un yüzüne doğru yol aldı. Luke yüzüne inecek darbeye karşı gözlerini kapatırken Ashton son anda yetişmiş, Calum'ı geri çekmişti. "Ne bok yiyorsunuz burada?"

Calum kendisini tutan kıvırcık çocuğun ellerinden kurtuldu ve tekrar Luke'a baktı. "Ona sor. Kendisini kesmesini gerektirecek kadar 'mantıklı' bir açıklama yaparsa bana söylersin."

Ashton bakışlarını Luke'a çevirirken Luke tuvaletten öfkeyle çıkan Calum'ın arkasından bakıyordu. Ashton tek elini saçlarını arasından geçirdi ve iç geçirdi. Luke bakışlarını ona çevirirken kıvırcık saçlı çocuğun gözlerinden umut okunuyordu. "Yapmadım de, Luke."




calum neden bu kadar büyük bir tepki gösterdi?

time of death || muke (+)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin