×10

512 76 69
                                    

Luke gözlerini açtığında yatağının üzerinde duruyordu. El ve ayak bilekleriyle yatağın köşelerine kelepçelenmişti ve odada yalnız değildi. Pencerenin önündeki çocuğun mavi saçlarını görebiliyordu.

Luke başının çok büyük bir dertte olduğunu düşündü.

"Ben kiralık katil değilim." Sarışın olan, pencerenin önündeki çocuğa döndü ve kaşlarını çattı. "Bunu o aptal patronlarına iletirsin."

Bir süre karşı tarafı dinledi çocuk. Sonra da "Siktir git" diyerek telefonu kapattı ve arkasına döndü. Yatağa baktığında Luke'un uyandığını görmüş, kaşlarını çatmıştı. Luke ise çocuğu incelemeye başladı. Karanlıkta gözlerinin rengi belli olmuyordu ama Luke onların kahverengi olmadığına emindi. Kaşında bir piercing vardı, pembe dudakları öfkeyle birbirine bastırılmıştı.

Çocuk, yatağa doğru yaklaşırken Luke yutkundu. Tamamen korunmasızdı ve bu mavi saçlı çocuk ona istediği her şeyi yapabilirdi. Luke'un aklına her türlü şey hücum ederken mavi saçlı çocuk önceden mutfaktan getirdiği sandalyeye oturdu. Gözleri Luke'un tişörtsüz vücudundan ayaklarına kadar gidip geliyordu. En sonunda bakışlarını Luke'un korkmuş suratına sabitledi ve güldü. "Tanrım."

"Sen kimsin?" diye sordu Luke. Sesi sertti, gözlerindeki korkunun aksine.

"Michael" dedi mavi saçlı çocuk. "Ve sen de..."

"Ne yani, kim olduğumu bilmiyor musun?"

Michael omuz silkti. "İsimleri hatırlamakta iyi değilimdir."

"Tanımadığın birini neden kelepçeliyorsun?" diye bağırdı Luke öfkeyle. Michael kaşlarını çattı, ayağa kalkıp çocuğa doğru yaklaştı ve çocuğun üzerinde yerini aldı. Luke, Michael bacaklarını onun bedeninin iki tarafına yerleştirirken onu izliyor, ne yapmaya çalıştığını anlamaya zorluyordu kendini. Michael, Luke'un boynuna doğru uzanırken sarışın onu şaşkın bakışlarla izlemeye devam etti. Alnında ter damlaları birikmişti ve tam üzerinde duran bir erkek bünyesine uygun değildi. Aldığı nefesler kesikleşirken Michael'ın şampuanının kokusunu alabiliyordu. Çocuk, Luke'un boynuna dudaklarını bastırdığında Luke tüm bedeninin kasıldığını hissetti. Dudakları arasından dökülen çaresiz inleme kendisine küfür etmesini sağlarken Michael'ın dudakları boynundan çekilmiş, orada bir ıslaklık bırakmıştı. Mavi saçlı çocuk hiçbir şey olmamış gibi tekrar yerine oturdu ve kesik kesik nefes alan sarışına bakıp gülümsedi. "Arkadaşların gay olduğunu biliyor mu?"



saçları böyle işte 

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

saçları böyle işte 

bu bölüm çok hoşuma gitti amk

time of death || muke (+)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن