×7

459 72 41
                                    

Luke bir ayın sonunda gecenin bir yarısı kanayan tırnaklarına, onu öldürecek derecedeki baş ağrısına ve tüm bu acıların şu birkaç saniyelik 'ölümü hissetme' olayından sonra yok olmasına alışmıştı. Hala canı yanıyordu, hala bundan nefret ediyordu ama en azından bunu garip bir şey olarak karşılamayı çoktan bırakmıştı. Mantıklı bir açıklama bulma çalışmalarına girişse de bunu yapabileceğine ihtimal bile vermiyordu. Biraz araştırma yapmıştı ama baş ağrısı ile tırnaklarının kanamasının birlikte olduğu herhangi bir hastalık yoktu.

Luke kimya sınıfında masasının üzerinde duran deftere boş boş bakıyordu. Bayan Grimmy bir şeyler anlatsa da onu en başında dinlememişti ve şimdi de derse odaklanamıyordu. Kollarında bir sürü kesik vardı. Calum ve Ashton ise sadece ilk yaptığı kesiği biliyorlardı. Onlara herhangi bir açıklama yapmamış, sadece ona güvenmeleri gerektiğini söylemişti. Calum ve Ashton da öyle yaptılar. Tek bir soru sormadan, normal konuşmalarına devam ettiler.

Luke başının ağrısının aniden şiddetini arttırdığını fark ettiğinde şaşkınlıkla tırnaklarına baktı. Henüz kanama yoktu, hiç başlamamasını diledi. Burada, sınıfın ortasında olmazdı. Herkesin bunu görmesine izin veremezdi.

Baş ağrısının geçmesini bekledi bir süre ama ağrı daha da artınca Luke artık dayanamayacağını düşündü. Çığlık atmamak için dişlerini birbirine bastırıyordu, kafasını sıraya gömmüştü ve sakinleşmeye çalışmak yapabileceği tek şeydi. Yanında bir bıçak ya da kesici herhangi bir şey yoktu. Bu acıyı dindirebilecek kadar kesici bir alet yoktu en azından.

"Bay Hemmings, belki siz bize tahtadaki problemi çözmemize yardım edebilirsiniz."

Luke, Bayan Grimmy'nin ince sesini duysa da cevap vermedi. Elleri saçlarında duruyor, kafasını masasına bastırıyordu. Tırnaklarındaki ıslaklığı hissedebiliyordu.

"Cevap verecek misiniz?"

Luke parmaklarını daha çok bastırdı ve ilk kez saçlarının sarı olmasından nefret etti. Kan rengi bu saçlar arasından açık derecede görülebilirdi ve bunu Bayan Grimmy ya da bir başkası görürse başı kesinlikle derde girerdi.

"Bay Hemmings!"

Luke ayağa kalktı ve ellerini kafasından çekmeden sınıftan dışarı koştu. Bayan Grimmy ya da arkasında bıraktığı öğrenciler umurunda değildi. Aptal denkleştirme problemlerine kafa yoracak durumda değildi. Erkekler tuvaletine koştu, kapıyı arkasından kapattı ve aynaya bakarken ellerini saçlarından çekti. Parmakları kana bulanmıştı ve tırnaklarından daha çok kırmızı sıvı gelmeye devam ediyordu. Baş ağrısı da artmıştı. Luke sırtını duvara yaslayıp yere oturdu, kafasını eğdi ve eliyle yüzünü tırmalamaya başladı. Tırnaklarını derinlere batırıp suratında izler bırakırken tek istediği baş ağrısının az da olsa hafiflemesiydi ama lanet olsun ki tırnaklarıyla suratını çizmesi hiçbir boka yaramıyordu.

"Siktir, Luke?"

Siktir, Ashton.



texting yazsam okur musunuz lan

time of death || muke (+)Onde histórias criam vida. Descubra agora