Chapter 5. "A surprising date"

6K 209 16
                                    

Chapter 5. "A surprising date"

Niall´s P.O.V

"Jordyn, wat doe jij hier" zeg ik. "Dat sms’je was van mij" zegt Jordyn en ze geeft me een knipoog. Ze slaat haar armen om mijn nek. "Iemand anders verwacht" Ik dacht aan Aria.. "Ik wist niet wie ik moest verwachten" zeg ik snel. "Dat maakt niet uit Niall, maar ik ben heel heel blij dat je er bent" zegt ze terwijl ze me aan kijkt met haar blauwe ogen. Ik word nerveus van haar blik.

"Ik.. ehh.. ga denk ik" zeg ik snel. "Niall ik vind je leuk" zegt ze voordat ik haar lippen op die van mij voel. Haar lippen waren zacht. Ik kuste haar even terug. Aria spookt er opeens door mijn gedachten. "Sorry Jordyn, ik kan dit niet" zegt ik. Ze kijkt me teleurgesteld aan. Ik draai me om en laat haar achter.

Ik vind Aria leuk.. en misschien zelfs meer dan dat. Ik kijk eventjes op als ik haar een Zayn vanaf een afstand zie knuffelen. Damn it, Zayn. Ik zucht en loop om hun heen.

Ik wist wel dat het te mooi om waar te zijn zou zijn als een meisje zoals zij mij echt leuk zou vinden.

Aria´s P.O.V

"Verbaasd het je dat ze geen ijsje hebben met wortelsmaak" zeg ik lachend. Louis komt bij van het lachen. "Ik vind het belachelijk dat ze dat niet hadden, ik bedoel er zijn zat andere mensen die houden van wortelsmaak ijs" zegt hij serieus. Ik geef hem plagerig een duw.

"Vind je mij een leuke jongen" zegt Louis. Ik kijk hem verbaasd aan. Waar komt die vraag ineens vandaan? "Jewel, Louis" zeg ik. "Maar.." zegt hij. "Ik weet het niet" zeg ik zonder hem aan te kijken.

Louis was leuk echt waar, hij was knap, heeft humor en een goed hart. Maar het leek wel alsof mijn hart alleen Niall zei en mijn hoofd Get over him.

"Je bent leuk Aria, echt heel erg leuk" zegt hij. Hij staart me aan met een verlegen glimlachje. Die woorden zorgden ervoor dat mijn hart een sprongetje maakten. Ik laat mijn hoofd zachtjes op zijn schouder leunen. Bij Louis voelde ik me altijd op mijn gemak..

Zijn lippen drukten zachtjes op de mijne. Waarom zorgde Louis voor de nodige vlinders? Ik dacht vanochtend nog dat ik Niall leuk vond en nu.. Nu zit ik te zoenen met Louis in mijn kamer.

Hij ligt over mij geleund. Ik heb wel eens dicht bij een jongen gelegen, maar dit was nogal intiem. Hij drukt zachtjes een kus op mijn kaaklijn en laat zijn lippen glijden van mijn kaak naar mijn nek. Zachtjes drukt hij een kusje in mijn nek. Dat plekje was erg gevoelig merkte ik. Waardoor ik een zucht liet ontsnappen. Ik bloosde toen hij me aankeek me aan keek.

"Je bent mooi Aria James" zegt hij zachtjes. Die woorden zorgen zoals gewoonlijk voor een spontane opvlieger. Hij drukt zachtjes zijn lippen op die van mij. Ik dacht dat Liam een goeie kusser was, maar Louis kon er zeker ook wat.

Waarom denk ik aan Liam serieus?
Zijn handen liet hij zachtjes onder mijn trui glijden. Ik schrok van zijn koude handen. Maar later voelde ik ze niet eens meer. Ik voelde hoe zijn vingers zachtjes mijn buik streelde. Terwijl hij zijn lippen weer liet dwalen naar mijn nek.

Alweer drukte hij een kusje op de gevoelige plek, waarna hij langzamer hand zachtjes begon te zuigen op dat plekje. Louis zijn aanrakingen waren zacht en teder en zijn zuigzoenen zorgden voor een kleine sensatie.

Ik merk dat ik hem eigenlijk wel iets te ver laat gaan, dan wat ik normaal zou doen. "Louis" zeg ik zachtjes. "Mmhh" komt er uit zijn mond terwijl hij verder gaat. "Ik.. ik wil niet verder" zeg ik. Hij stopt gelijk met waarmee hij bezig is.

Who wins her heart?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu