Part 10. "Future Plans"

3.8K 139 22
                                    

POV Aria

Ik liep Keith's kamer uit met gemengde gevoelens. Terwijl ik diep in mijn gedachten verzonken was, kwam Niall tegemoet lopen.

"Hello Beautiful" zegt hij vrolijk. En hij drukte een kus op mijn lippen. "Hey, waarom zo vrolijk" vraag ik. Hij grijnst even. "Harry verteld het je vast nog wel, kwam je net bij mijn kamer vandaan" vraagt hij. Ik knik even. "Alleen Keith was er toch" zegt hij en hij keek me aan met gefronste wenkbrauwen.

"I-ik zocht naar jou omdat- er was iets gebeurd en ik wou het met je bespreken" zeg ik. Hij drukt een kus op mijn wang. "Kom we gaan ergens drinken samen, dan kun je me alles vertellen" stelde hij voor. Ik knik even en hij klemt zijn vingers in de mijne en we liepen richting de parkeerplaats.

+

"Zo een Strawberry milkshake for my love" zegt Niall met een glimlach en hij gaat tegen over me zitten. "Dankje, dit had ik net nodig" zeg ik. Hij glimlacht even. "Wat is er eigenlijk gebeurd" vraagt hij. Ik leg hem het hele verhaal uit van Veronica die mij de schuld kwam tot Ally en Keylee die aan haar kant stonden.

"Wat een bitch is het ook" zegt Niall en hij neemt een slok van zijn milkshake "Sinds wanneer noem jij een meisje een bitch" zeg ik met een glimlach. "Omdat ze dat echt is" zegt Niall. "Hmm ja" zeg ik. Hij kijkt even weg en speelt met zijn rietje. "Is er soms iets gebeurd tussen jullie" vraag ik. Hij kijkt me even aan.

"Nee natuurlijk niet, hoezo denk je dat" vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. "Je was zo vrolijk". Hij glimlacht even. "Dat kwam omdat we er achter zijn gekomen dat Harry vader is" zegt Niall. Ik kijk hem aan. "Dat is een grapje toch" zeg ik. Niall schud zijn hoofd. "Nee echt, hij heeft een dochter van 3 maanden, genaamd Macy" zegt hij.

"Ahw dat is geweldig nieuws, ik moet hem straks feliciteren" zeg ik blij. "Dat moet je zeker doen, ik ga even naar de wc oké" zegt hij. "Daar heb je geen hulp bij nodig" zeg ik. "Je kan me altijd gezel-" ik schud mijn hoofd. "Ga nou maar" zeg ik. "Blijf zitten waar je zit" zegt hij voordat hij opstaat en wegloopt. "Waar zal ik heen moeten gaan" zeg ik in mezelf.

"Als we daar niet de oh zo lieve Aria hebben" hoor ik een stem achter me zeggen. En ik wist zeker tot wie die sarcastische meisjes stem behoorde. Ik draaide me om en zag Veronica, Hannah en Emily staan. Mijn ogen waren gelijk getrokken naar de krukken waarop ze steunde.

"Beetje overdreven vind je ook niet" zeg ik. "Het is wel jou schuld hoor" zegt Veronica. "Ja je bent gewoon jaloers op Veronica" zegt Emily. Ik begin te lachen. "Sorry hoor, maar waar moet ik jaloers op zijn" zeg ik. "Op mijn perfecte lichaam, prachtige haar en mijn knappe hoofd natuurlijk" zegt ze en ze keek me aan met een glimlach.

Hannah en Emily knikte tegelijk. "Alsjeblieft, als ik op barbie wil lijken ga ik wel naar een plastische chirurg" zeg ik. "Achja sommige worden mooi geboren en ehm.. sommige tja worden hoe zal ik het zeggen.." ze deed alsof ze nadacht "Minder mooi geboren.. zoals jij" Ik schoof mijn stoel naar achter en ging staan. "Ik doe je echt wat aa-" Niall kwam net aanlopen en keek verbaasd op toen hij Veronica zag, die van oor tot oor glimlachte naar hem.

"Wat gebeurd hier" vraagt hij. "Mevrouw Plastic en haar kliekje vallen me lastig" zeg ik. Niall begint te lachen. Ik geef hem een boze blik. "Oh je meent het" zegt hij. Ik knik snel. "Veronica" begint Niall. "Ja scha- ik bedoel Niall" zegt ze. "Ik wil graag alleen zijn met mijn vriendin" maakt hij af.

"Had dat dan meteen gezegd Niall dan was ik al weg" zegt Veronica met een lieve stem. De Bitch. Ze knipoogde naar Niall en hinkte toen op haar krukken weg samen met Hannah en Emily. Ik keek haar boos na. Na dat gedoe besloten we even tot rust te komen in het openbare parkje.

+

"Niall" zeg ik. "Aria" zegt hij met een glimlach. "Heb je ooit wel eens aan de toekomst gedacht" vraag ik. Hij kijkt me aan met zijn blauwe ogen. "Eerlijk antwoord" vraagt hij. Ik knik even. "Nee niet echt" zegt hij. "Dus je hebt er nooit echt aangedacht" zeg ik. Hij haalde zijn schouders op. "Ik zie wel wat de toekomst ons brengt" zegt hij. Ik knik langzaam. Zijn telefoon onderbrak de stilte die volgende. "Oh het is Harry" zegt hij en hij neemt zijn mobiel op.

Who wins her heart?Where stories live. Discover now